Akaryakıt fiyatlarında son durum: Benzin ve motorin fiyatı ne kadar? 23 Aralık Cuma akaryakıta zam var mı?

Akaryakıt fiyatları ne olursa olsun ülke gündeminin üst sıralarındaki yerini korumasını biliyor. Brent petrol ve döviz kuruna bağlı olarak değişiklik gösteren akaryakıta zam gelip gelmediğini öğrenmek isteyen vatandaşlar internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Benzin ve motorin fiyatı ne kadar? 23 Aralık Cuma akaryakıta zam var mı? İşte akaryakıt fiyatlarında son durum...

23.12.2022-18:28 - (Son Güncelleme: 23.12.2022-18:28) Akaryakıt fiyatlarında son durum: Benzin ve motorin fiyatı ne kadar? 23 Aralık Cuma akaryakıta zam var mı?

Güncel akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin gündeminin en üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Küresel petrol piyasasında yaşanan son gelişmeler ve döviz kurunun yaşadığı güncellemeler sebebiyle fiyatlarının sürekli olarak değişiklik gösterdiği akaryakıt fiyatlarında son durum, vatandaşların internet üzerinden en çok araştırdığı konulardan birisi olarak dikkat çekiyor. Peki Benzin ve motorin fiyatı ne kadar? 23 Aralık Cuma akaryakıta zam var mı?

Akaryakıta zam var mı?

Brent petrol 82 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ederken, benzin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 67 kuruş zam yapıldı. Motorin fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmazken, yarın için herhangi bir akaryakıt grubuna zam veya indirim yapılması beklenmiyor.

23 Aralık Cuma Akaryakıt Fiyatları

23 Aralık Cuma akaryakıt fiyatları

İstanbul

Anadolu Yakası benzin fiyatı: 18,59 TL

Anadolu Yakası motorin fiyatı: 22,05 TL

Avrupa Yakası benzin fiyatı: 18,58 TL

Avrupa Yakası motorin fiyatı: 22,03 TL 

Ankara

Benzin fiyatı: 18,80 TL

Motorin fiyatı: 22,22 TL

İzmir

Benzin fiyatı: 18,79 TL

Motorin fiyatı: 22,32 TL

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal