Akaryakıt fiyatları üzmeye devam ediyor: Motorine şok bir zam daha! 87 kuruşluk zam yarından itibaren geçerli olacak

Daha yeni zamlanan motorin litre fiyatına vatandaşı üzecek bir zam daha yapılacak. Alınan son bilgilere göre motorine yapılacak olan 87 kuruşluk zam, yarından itibaren geçerli olacak. İşte detaylar...

25.08.2022-16:57 - (Son Güncelleme: 25.08.2022-16:57) Akaryakıt fiyatları üzmeye devam ediyor: Motorine şok bir zam daha! 87 kuruşluk zam yarından itibaren geçerli olacak

Brent petrol ve dolar kurunun dengesizliği sebebiyle akaryakıt fiyatlarında da oldukça hareketli günler yaşanıyor. Henüz bugün zamlanan motorine yeni bir zam yapılacağı öğrenilirken, vatandaşı üzen bu zammın 87 kuruş olacağı öğrenildi. 25 TL’nin altına yavaş bir şekilde inen motorin fiyatı sadece 3 günde 27 lira sınırına dayandı.

Motorine şok bir zam daha

Akaryakıt fiyatlarını anlık olarak takip eden araç sahiplerine motorinden kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde zamlanan benzin fiyatının ardından bugünden itibaren geçerli olmak üzere 81 kuruşluk zam yapılmıştı. Daha bu zammın etkisi geçmeden vatandaşa bir kötü haber daha geldi. 

motorin zam

Son dakika bilgisine göre motorin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 87 kuruşluk zam yapılacak. Yapılacak olan zamla beraber motorin litre fiyatı 27 TL sınırına dayanacak. 

25 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde:

İstanbul güncel akaryakıt fiyatları

İstanbul'da benzin litre fiyatı: 21,14 TL

İstanbul motorin litre fiyatı: 26 lira 3 kuruş TL

Ankara'da benzin ve motorin fiyatları

Ankara'da benzin litre fiyatı 21,25 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı 26 lira 14 kuruş TL

İzmir'de benzin ve motorin fiyatları

İzmir'de benzin litre fiyatı 21,25 TL

İzmir'de motorin litre fiyatı 26 lira 15 kuruş TL

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal