Ak Parti’nin Oyu Yüzde 40! İşte Erdoğan’ın Masasındaki Son Anket

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen', AK Parti tarafından yaptırılan son anket sonuçlarını yorumladığı açıklamasında, 'Bütün AK Partililer sahada olurlarsa 5-6 puan daha rahatlıkla gelir’ ifadelerini kullandı.

01.10.2021-15:34 - (Son Güncelleme: 01.10.2021-18:05) Ak Parti’nin Oyu Yüzde 40! İşte Erdoğan’ın Masasındaki Son Anket

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, yaptıkları anketlere göre partilerinin oyunu yüze 40 seviyesinde ölçtüklerini belirtirken, ‘Anketler vatandaşın bize 4-5 puan daha verebileceğini söylüyor. Bu da bize düşen bir görev, çalışacağız. Bütün AK Partililer sahada olurlarsa 5-6 puan rahatlıkla gelir’ ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda AK Parti’nin AR-GE ve Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Mustafa Şen, eski Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’la beraber Düzce AK Parti İl Teşkilatlarını ziyaret etti.

AK PARTİ’NİN OY YÜZDESİ 38 İLE 40 PUAN ARASINDA GÖRÜNÜYOR

Son yaptırdıkları ankete göre AK parti oylarının yüzde 40 civarında göründüğünü ifade eden Mustafa Şen’in yaptığı değerlendirmesinde, ‘Her ay birkaç anket sonucuna bakarak değerlendirmeler yapıyoruz. AR-GE ve eğitim başkanlığı olarak anket sonuçlarını değerlendiriyoruz. İşini düzgün yapan, akademik ölçülerde yapan arkadaşlarını çalışmalarına bakıyoruz. AK Parti 38 ile 40 arasında bir dalga çiziyor. Bütün dünyayı kasıp kavuran pandemi şartlarına rağmen bu rakamlar çıkıyor. Bu oldukça iyi bir oran. Fakat bundan daha güzeli de var. Eğer iyi çalışırsak gereğini yaparsak vatandaş bize 4-5 puan daha verebileceğini söylüyor.’ ifadelerine yer verdi.

TEŞKİLAT İYİ ÇALIŞIRSA SEÇİMDE 5-6 PUANLIK OY DAHA GELİR

Yaptığı açıklamanın devamında, parti teşkilatının iyi bir şekilde çalışabilmesi durumunda partimizin oy yüzdesinde 5-6 puan civarında bir artış daha beklediklerini aktaran Mustafa Şen, ‘Yani çeki masanın üzerine koymuş, çalış nakite çevir diyor. Bu da bize düşen bir görev. Biz çalışacağız. Bütün AK Partililer sahada olurlarsa seçimde 5-6 puan rahatlıkla gelir ve ben 2023'te de onu görüyorum.’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal