AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsrail'e Sert Tepki

Ömer Çelik, Adana'daki kongrede İsrail Dışişleri Bakanı'na karşı sert açıklamalarda bulundu.

19.10.2024-15:43 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-15:43) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsrail'e Sert Tepki

Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı'na Cevap

Adana'da düzenlenen AK Parti Sarıçam 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya paylaşımına sert bir dille karşılık verdi. Çelik, Katz için, "Bir katildir, Nazi'dir, cinayet şebekesinin üyesidir" ifadelerini kullandı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın insanlık değerlerini savunduğunu belirtti.

Kongreler Demokrasi Bayramı

Çelik, kongrelerin AK Parti için demokrasi bayramı niteliğinde olduğunu vurguladı. Türkiye'nin en karanlık dönemlerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde aydınlık günlere çıkıldığını dile getirerek kaydetti:

"Kongre sürecimiz tarihi bir ana denk geldi. Dünyanın durumu göz önüne alındığında bu yolun önemi daha da belirgin. Gazze'de devam eden soykırım ve cinayetlere dikkat çekmemiz gerekiyor."

İnsanlık Değerlerine Vurgu

Çelik, dünyada yaşanan olaylarla ilgili olarak, "Akdeniz ve Karadeniz'deki istikrarsızlıklar, Türkiye'nin rolünü hayati hale getiriyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu kararlılığı sürdürmek zorundayız." dedi.

Erdoğan'ın Kararlılığı

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın insanlık adına kararlı bir duruş sergilediğini ifade etti. Gazze'deki olaylara karşı sessiz kalan dünya kamuoyuna atıfta bulunarak, "Cumhurbaşkanımız insanlık değerlerini savunan tek liderdir" dedi.

İç Cepheyi Güçlendirme Çağrısı

Çelik, Türk siyaseti içinde birlik ve dirlik vurgusu yaparak, "İç cephemizi güçlendirmek için çaba göstermeli ve bölücü unsurlara karşı direnmeliyiz" ifadelerini kullandı.

İstanbul'daki Yenidoğan Çetesi Soruşturması

Çelik, İstanbul'daki "yenidoğan çetesi" soruşturmasına da dikkat çekerek, bu durumu yakından takip ettiklerinin altını çizdi. Adalet Bakanlığı ile gerekli çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Kongrede ayrıca, AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve diğer milletvekilleri de hazır bulundu. Program, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portresinin bir vatandaşa hediye edilmesiyle sona erdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da Asım Savaş Spor Salonu'nda...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da Asım Savaş Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Sarıçam 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Çelik, burada partililerle bir araya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal