AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Birlik Vurgusu

Ömer Çelik, Adana'daki ilçe kongresinde birliğin önemine dikkat çekti ve Türkiye'nin güvenliğini koruma vurgusunda bulundu.

27.10.2024-15:46 - (Son Güncelleme: 27.10.2024-15:46) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Birlik Vurgusu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Birlik Vurgusu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da düzenlenen partisinin ilçe kongresinde önemli açıklamalarda bulundu.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Çelik, "İçeriyi, birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi sağlam tutarsak dışarıdaki türbülanslara karşı daha güçlü şekilde cevap verme pozisyonumuzu ve kapasitemizi korumuş oluruz." dedi. Ayrıca, AK Parti ile Cumhur İttifakı'nın ahdinin büyük ve bağımsız bir Türkiye üzerine inşa edildiğini vurguladı.

Barış İçin Çalışacağız

Bölgedeki devletlerle barış içerisinde bir gelecek inşa etmeyi hedeflediklerini belirten Çelik, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. İsrail'in bölgedeki saldırılarına karşı duruşlarını sürdürerek, Türkiye'nin güvenliğini koruyacaklarını ifade etti.

TUSAŞ'a Yönelik Saldırılar

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ)’a yapılan saldırılar hakkında konuşan Çelik, bu durumun bölgesel gelişmelerle bağlantılı olduğunu belirtti. Terör eylemlerinin zamanlamasının dikkat çekici olduğunu ifade eden Çelik, "Bu kongrede TUSAŞ çalışanlarının cesaretine inat daha çok çalışacağız" diyerek kararlılıklarını yineledi.

Önümüzdeki Süreçte Ekonomik Destek

Çelik, ekonomik zorluklar içerisinde esnaf, işçi ve çiftçilerin daha iyi koşullara ulaşması için çalışacaklarını belirtti. "Bu sesleri duyuyoruz, hepsinin farkındayız" diyerek eleştirileri dikkate aldıklarını vurguladı.

Gelecek İçin Kararlı Adımlar

Türkiye’nin etrafındaki istikrarsızlıklarla mücadelede safların sıkı tutulması gerektiğini dile getiren Çelik, "Bugün 'tek vatan, millet, devlet, bayrak' deme zamanıdır" diyerek birlik çağrısında bulundu.

Kongreye AK Parti Adana Milletvekilleri Sunay Karamık ve Abdullah Doğru ile İl Başkanı Ozan Gülaçtı da katıldı. Kongrenin ardından Çelik, vefat eden Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Baykan'ın kabrini ziyaret etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal