AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Adana'da Konuştu

Ömer Çelik, Adana'daki kongrede Yenidoğan çetesi soruşturması ve İsrail üzerine açıklamalarda bulundu.

20.10.2024-15:22 - (Son Güncelleme: 20.10.2024-15:22) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Adana'da Konuştu

Ömer Çelik, Adana'da AK Parti Kongresinde Konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da düzenlenen kongrede önemli açıklamalarda bulunarak, Yenidoğan çetesi soruşturması ile ilgili kararlılık mesajı verdi. Bu cinayet şebekesiyle mücadelede taviz verilmeyeceğini vurgulayan Çelik, kamuoyu önünde yapılan tüm eleştirilere karşı birlik olmanın önemine değindi.

Yenidoğan Çetesi Soruşturmasına Dair Açıklamalar

Çelik, Yenidoğan çetesi soruşturmasının detaylarının üzüntü verici olduğunu belirtirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili dikkatli takipte bulunduğunu ifade etti. Sağlık, Adalet ve İçişleri Bakanlıklarının da konuyu ciddiyetle ele aldığını sözlerine ekledi.

Ömer Çelik: 'Masum bebeklere yönelik bu cinayet şebekesi ile en güçlü şekilde mücadele edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın.'

Uluslararası Durum ve Gazze Meselesi

Dünya genelinde yaşanan adaletsizliklere de dikkat çeken Çelik, İsrail’in Gazze’deki durumu ile ilgili sert eleştirilerde bulundu. Siyonizmin genişlemesi karşısında tek başına direnen liderin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin İç Cephesi ve Birlik Mesajı

CHP'nin tutum değişikliğine dikkat çeken Çelik, Türkiye'deki muhalefet partilerinin yaşadığı durumu değerlendirdi ve birlik çağrılarının önemini vurguladı. Türkiye'nin iç cephesinin güçlenmesini sağlayacak adımlar atmanın gerekliliğini belirtti.

Kongre Katılımcıları

Kongreye, AK Parti Adana milletvekilleri ile birlikte MHP İl Başkanı'nın da katılım göstermesi, partinin birlik ve beraberlik anlamındaki kararlılığının bir göstergesi oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik (sol 5), Adana'da Ramazanoğlu...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik (sol 5), Adana'da Ramazanoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti Çukurova 7. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal