AK Parti İlçe Kongresi'nde Coşku ve Disiplin Vurgusu

Mustafa Şen, Ordu'da düzenlenen ilçe kongresinde partinin disiplin ve coşkuya olan inancını dile getirdi.

26.10.2024-18:17 - (Son Güncelleme: 26.10.2024-18:17) AK Parti İlçe Kongresi'nde Coşku ve Disiplin Vurgusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı'nın Vurguları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Ordu'da düzenlenen ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, kongrelerin anlamını ve önemini şöyle ifade etti: "Kongrelerimiz coşkudur, heyecandır, yenilenmedir ama aynı zamanda çelik disiplindir."

Ordu'da Olmanın Gururu

Fatsa Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Fatsa 8. Olağan İlçe Kongresi'nde, Ordu'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Şen, "Ordu ile gurur duyuyorum," dedi. Siyasetteki makamların geçici olduğunu belirten Şen, bakanlık gibi önemli görevlerden milletvekilliği ve belediye başkanlığına geçen isimleri örnek gösterdi.

Kongrelerin Önemi

Şen, kongrelerin mutlaka önemli olduğunun altını çizerken, devamlılık ve bekayı temsil ettiğini vurguladı. "Bakın ilk AR-GE Başkanımızla yan yana oturduk. Bu, aynı zamanda çelik disiplindir," şeklinde konuşarak, geçmişle geleceği bağlayan bir gelenek olduğunu ifade etti.

Kongrede Önemli İsimler Yer Aldı

AK Parti İl Koordinatörü Ertunç Erkan Balta'nın divan başkanlığını yaptığı kongrede mevcut İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek yeniden görevine seçildi. Ayrıca kongreye, AK Parti Ordu milletvekilleri Mahmut Özer ve Mustafa Hamarat, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, AK Parti MKYK Üyesi Fahrettin Yahşi, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti İl Başkanı Selman Altaş, MHP İl Başkanı Mehmet Özçelik ve birçok partili katılım sağladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, partisinin, Fatsa Kültür ve Sanat Merkezi'nde...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, partisinin, Fatsa Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Fatsa 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal