AK Parti İlçe Kongrelerine Start Verdi

AK Parti, 8. Büyük Olağan Kongre hazırlıkları için ilçe kongrelerini başlattı ve 90 günlük süreçte hedeflerini belirledi.

12.10.2024-13:36 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-13:36) AK Parti İlçe Kongrelerine Start Verdi

AK Parti'nin İlçe Kongre Süreci Başladı

Esin Işık - AK Parti, önümüzdeki yıl nisan ayında yapılacak olan 8. Büyük Olağan Kongre'ye hazırlık süreci çerçevesinde ilçe kongrelerini başlattı.

Partinin elde ettiği bilgilere göre, büyük kongre hazırlıkları kapsamında eylül ayı içerisinde mahalle delege seçimlerini tamamlayan AK Parti, bugün itibarıyla ilçe kongrelerinin ilk aşamasını başlattı. Bu süreçte İzmir, Antalya ve Mersin gibi önemli büyükşehirlerin de yer aldığı birçok ilde ilçe kongreleri gerçekleştirilecek.

Kongre Takvimi ve Planlama

Bu ilçe kongreleri ile beraber, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve il kongre delege adayları belirlenecek. AK Parti, bu süreci 90 gün olarak planlarken, ilçe kongrelerinin tamamlandığı bölgelerde il kongrelerini 28 Aralık tarihinde başlatmayı hedefliyor. Böylece mart ayı sonuna kadar ‘milletle kucaklaşma ve birlikte inşa etme’ anlayışı çerçevesindeki 8. Büyük Olağan Kongre hazırlıklarının tamamlanması öngörülüyor.

Vatandaşların Katılımı

Ayrıca, AK Parti Teşkilat Başkanlığı, ilçe kongreleri öncesinde vatandaşlardan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere mektup toplamaktadır. Bu mektuplar, talep, sorun, şikayet, teşekkür, dilek ve temennileri içermektedir.

Teşkilat Başkanlığı ayrıca, kongreler öncesi gerçekleştirilen toplantılarda delegelerin, ilçe yönetimlerinde görmek istedikleri isimler hakkında form doldurmasını sağlamaktadır.

AK Parti'de 8. Büyük Olağan Kongre'ye hazırlık çerçevesinde ilçe kongreleri başladı. AK Parti...

AK Parti'de 8. Büyük Olağan Kongre'ye hazırlık çerçevesinde ilçe kongreleri başladı. AK Parti Teşkilat Başkanlığınca, ilçe kongrelerinden önce ilçe meydanlarında kurulan stantlarda vatandaşlardan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmek üzere mektup toplanıyor. Vatandaşlar mektupta talep, sorun, şikayet, teşekkür, dilek ve temennilerini ifade edebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal