AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Artvin'de Yerel Seçimleri Değerlendirdi

Yusuf Ziya Yılmaz, Artvin'de yerel seçim değerlendirmeleri yaparak parti teşkilatını motive etti.

06.10.2024-13:30 - (Son Güncelleme: 06.10.2024-13:30) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Artvin'de Yerel Seçimleri Değerlendirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Artvin Ziyaretinde Önemli Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Artvin'de yerel seçimler ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz, ziyareti sırasında 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik hazırlıkları ve teşkilat motivasyonunu ön planda tuttuklarını ifade etti.

Seçim Sonuçları ve Çalışma Grupları

Artvin'de düzenlenen istişare toplantısında konuşan Yılmaz, "Seçim sonuçları beklentimizin altında kaldı. Genel merkezimiz, bu durumu değerlendirerek birçok faktörü göz önüne aldı." dedi. Yılmaz, seçim sonuçları ile ilgili halkın düşüncelerine de önem verdiklerini, bu konuda yaptıkları görüşmelerin faydalı olduğunu belirtti.

Aile İçi Görüşmeler ve Teşkilat Motivasyonu

Yılmaz, Artvin'e geliş sebebinin yanı sıra aile içi sohbetler yapmak ve parti teşkilatının motivasyonunu artırmak olduğunu kaydetti. "Önümüzdeki günlerde kongre sürecimiz var; bu süreçte diğer siyasal faaliyetlerimizi de devam ettireceğiz. Dava arkadaşlığının sıcaklığını hissettirmek için buradayım," diye ekledi.

Toplantıya Katılan İsimler

Toplantıya Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, AK Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı ve diğer partililer katıldı. Toplantının basına kapalı yapılması dikkat çekti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz (sağda), partisinin Artvin İl Başkanlığında...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz (sağda), partisinin Artvin İl Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal