AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen: 'Birlik ve Beraberlik İktidarın Anahtarıdır'

Mustafa Şen, Kocaeli'de AK Parti Darıca İlçe Kongresi'nde, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

20.10.2024-18:10 - (Son Güncelleme: 20.10.2024-18:10) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen: 'Birlik ve Beraberlik İktidarın Anahtarıdır'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen Kocaeli'de Önemli Açıklamalarda Bulundu

Mustafa Şen, Darıca'da düzenlenen AK Parti Darıca 6. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, teşkilatın doğru bir şekilde çalışmasının seçimlerdeki başarının anahtarı olduğuna dikkat çekti.

"Doğru şekilde devam eden teşkilat girdiği her seçimi kazanır. Eğer vatandaş, içerde bu birlik ve beraberliği görmezse iktidarı vermez," diyen Şen, eleştirilere de değinerek, eleştirinin önemini vurguladı.

Devlet Aklı ve Hedefler

Şen, "Türkiye'nin sınır ötesinde ne işi var?" gibi söylemlerle ilgili olarak, devlet aklının gerektiğini ve uzun vadeli planlamaların önemini ifade etti.

Cumhur İttifakı'nın hedeflerine değinen Şen, "Bu millet size iktidarı vermez. Hele ki o lafı söyledikten sonra hiç vermez. Siz seyredin iktidar nasıl olurmuş," şeklindeki ifadeleriyle dikkat çekti.

Huzurlu Bir Ortam İçin Eleştirinin Önemi

Eleştirinin önemine de vurgu yapan Şen, "Eleştiri ortamı zehirler; ancak eleştirinin yapılmadığı bir ortam da çürür. Doğru şekilde devam eden teşkilat girdiği her seçimi kazanır," diyerek birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Kongreye Katılım Yoğundu

Kongrede AK Parti Kocaeli milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer yetkililer de bulundu. Toplantıda partililerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Kocaeli'de AK Parti Darıca 6. Olağan İlçe Kongresine...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Kocaeli'de AK Parti Darıca 6. Olağan İlçe Kongresine katıldı. Şen, kongrede açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal