AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ'dan Karşıyaka Stadı İçin İzmir Büyükşehir Belediyesine Çağrı

Hamza Dağ, Karşıyaka Stadı'nın inşası için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hazır olduğunu duyurdu.

13.10.2024-20:17 - (Son Güncelleme: 13.10.2024-20:17) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ'dan Karşıyaka Stadı İçin İzmir Büyükşehir Belediyesine Çağrı

AK Parti'li Dağ'dan İzmir İçi Karşıyaka Stadı İçin Önemli Mesajlar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Karşıyaka Stadı'nın inşası konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Dağ, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, bu alanı İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne vermeye hazır olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi önünde herhangi bir engel bulunmadığını vurguladı.

AK Parti Karşıyaka Kongresi

Bu açıklamalar, Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Karşıyaka 8. Olağan İlçe Kongresi esnasında yapıldı. Telefonla kongreye katılan Dağ, İzmir'de bulunma isteğine rağmen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki bir toplantıya katılması gerektiğini ifade etti.

Stad Yatırımlarına Dikkat Çekildi

Karşıyaka Stadı'nın yatırımları hakkında yaptığı konuşmada, Dağ, "Bu stadı inşa etmek için yoğun çaba sarf ettik. Bazı kişiler davalar açarak bu süreci engellemeye çalıştı. Ancak biz her türlü koşulda bu stadı yapacağız" dedi ve Büyükşehir Belediyesi'nden henüz bir hamle gelmediğini aktardı. Ayrıca, "Karşıyaka halkı adına sesleniyorum; bu sözlerin yerine getirilmesi için harekete geçmeliyiz" şeklinde konuştu.

İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'nın Açıklamaları

Kongrede yapılan bir diğer konuşmada, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, dünyada süregelen savaş ve zulüm ortamında lider olarak sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öne çıktığını belirtti. Saygılı, İzmir halkına, "Karşıyaka'dan Cumhurbaşkanımıza sözler verelim. İlk seçimlerde İzmir'i AK Parti'nin gurur kaynağı yapmaya hazır mıyız?" sorusunu yöneltti.

Yeni İlçe Başkanı Seçildi

Kongrede ayrıca, Şebnem Bursalı da bir konuşma gerçekleştirdi. Mevcut ilçe başkanı Selahattin Köse, kongrede yeniden göreve seçildi.

AK Parti Karşıyaka 8. Olağan İlçe Kongresi, Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde...

AK Parti Karşıyaka 8. Olağan İlçe Kongresi, Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal