Aile 20. bölüm fragmanı HD izle: Aile dizisi yeni bölümde neler olacak? Aile dizisi bugün var mı?

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlara getirilecek. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde olduğu dizinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarından Show TV Aile yeni bölüm izle, Aile 20. bölüm fragmanı izle, Aile son bölüm özeti gibi terimleri sorguluyor.

07.11.2023-17:49 - (Son Güncelleme: 07.11.2023-17:49)

Konusu ve oyuncu kadrosuyla yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana Gündem olan Aile dizisinin yeni bölümü her Salı günü Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı Ay Yapım imzalı iddialı yapımın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyen dizi severler arama motorları üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Peki Aile dizisi yeni bölümde neler olacak? Aile dizisi bugün var mı?

Aile dizisi bugün var mı?

Aile dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyordu. Show TV’nin 7 Kasım 2023 Salı tarihli TV yayın akışı içerisinde yer alan Aile dizisi yeni bölüm, bu akşam saat 20.00’de ekranlara gelecek. Aile 20. bölüm fragmanı ise yeni bölüm sona erdikten sonra yayınlanacak.

Aile 20 Bölüm Fragmanı

Aile dizisi yeni bölümde neler olacak?

Hülya'nın hamlesi Neşe'nin başına büyük bir dert açar. Hülya, ailesine karışmasının bedelini Devin'e kendi ailesi üzerinden ödetmeye kararlıdır. Leyla tarafında işler iyice sarpa sararken Aslan içlerindeki haini sonunda bulur. Serap gerekli planı kurarken; Cihan'ın da aklında kendilerine müttefik yapacakları yeni birisi vardır. Bunun için harekete geçer. Leyla tarafında işler iyice sarpa sararken Aslan içlerindeki haini sonunda bulur. Tüm aileyi elleriyle yaptığı yeni masada toplar Aslan da ortağı Bedri'ye karşı marinadaki hakimiyetini korumaya çalışırken işlerinin baltalanmasına sebep olan hainin peşine düşer. Devin annesini korumaya çalışırken; hatırlamak bile istemediği yıllar önceki o geceye döner Aslan ise Devin'i yalnız bırakmazken; sevdiği kadını aşkın iyileştirici gücüne inandırmaya çalışacaktır. İbo'nun kendileri için artık büyük bir tehdit olduğunu düşünen İlyas ve Serap, onu oyun dışı bırakmak isterler.

Aile dizisi oyuncuları kimler?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolleri paylaştığı Aile dizisi oyuncu kadrosu şu şekilde:

Kıvanç Tatlıtuğ

Serenay Sarıkaya

Nejat İşler

Canan Ergüder

Ushan Çakır

Umutcan Ütebay

Yüsra Geyik

Selin Şekerci

Mert Denizmen

Ecem Simge Yurdatapan

Levent Ülgen

Emel Göksu

Nur Sürer

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal