Ahmed Kutucu: Millî Takımda Liderlik İstiyoruz

Ahmed Kutucu, İzlanda ve Karadağ maçları öncesi açıklamalarda bulundu, galibiyet hedeflediklerini vurguladı.

08.10.2024-16:28 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-16:28) Ahmed Kutucu: Millî Takımda Liderlik İstiyoruz

A Toul Avrupa Şampiyonası Öncesi Ahmed Kutucu'dan Açıklamalar

A Milli Takım'ın yetenekli hücum oyuncusu Ahmed Kutucu, Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesi düzenlenen basın toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Galibiyet Hedefi

Grup liderliğini sürdürmek istediklerini belirten Kutucu, "Grubumuzda lider olarak devam etmek hedefindeyiz. Zor maçlar bizi bekliyor. Özellikle İzlanda'da daha önce hiç galibiyetimiz yok, orada ilk galibiyetimizi almayı umuyoruz." şeklinde konuştu.

Karadağ ve İzlanda Maçları

Türkiye, 11 Ekim'de Karadağ ile Samsun'da, 14 Ekim'de ise İzlanda ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kutucu, bu süreçte takımın iyi bir kamp dönemi geçirmesini umduğunu ifade etti.

Eyüpspor Performansı

Kutucu, Eyüpspor performansı hakkında "Geçen sezon şampiyon olduk ve Arda Güler hoca bize çok şey kattı. Takım olarak daha iyi olmak hedefindeyiz." dedi.

Milli Takıma Davet

"Aday kadroya çağırılınca büyük mutluluk yaşadık. Hocalarımız da bu durumdan memnun. Ben burada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım." diyen Kutucu, Arda Güler ile olan ilişkisini ve hocasının ona sağladığı katkıları da dile getirdi.

Gelecek Vaat Eden Forvet Hattı

Kutucu, milli takımda yer alan forvet hattının çok güçlü olduğunu ve kendisinin de bu yapıya katkıda bulunmak istediğini belirtti.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 11 Ekim'de Samsun'da Karadağ ve 14 Ekim'de deplasmanda İzlanda ile...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 11 Ekim'de Samsun'da Karadağ ve 14 Ekim'de deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı'nın hücum oyuncularından Ahmed Kutucu, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal