Afyonkarahisar Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Aile Üyeleri Eskişehir'de Defnedildi

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi, Eskişehir'de son yolculuklarına uğurlandı.

07.10.2024-14:42 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-14:42) Afyonkarahisar Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Aile Üyeleri Eskişehir'de Defnedildi

Üzücü Kaza Sonrası Cenaze Töreni

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi, Eskişehir'de düzenlenen törenle toprağa verildi.

Kaza Detayları

Kaza, Emirdağ'ın Salihler köyü yakınlarında gerçekleşti. 56 yaşındaki H.A. yönetimindeki tır, karşı yönden gelen 26 PY 170 plakalı otomobile çarparak dev bir faciaya sebep oldu. Otomobili kullanan Nurcan Belyurt (çarpmanın etkisiyle) ve yanındaki dedesi Fethi Belyurt (84) olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Son Yolculukları

Ağır yaralanan Gülüzar Belyurt (48) ve kardeşi Lokman Belyurt, Emirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Gülüzar Belyurt, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazeleri, 71 Evler Mahallesi'ndeki Zümrüt Camisi'ne getirildi ve buradan Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze Törenine Katılım

Cenaze namazı öncesinde Adem Belyurt, taziyeleri kabul etti. Törene Belyurt ailesinin yanı sıra Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve birçok mahalle sakini katıldı.

Tır Sürücüsü Gözaltında

Kazanın ardından H.A., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bu kötü olay, kazanın neden olduğu kayıplar ve yaşanan üzüntüyle birlikte, toplumu yasa boğan bir olay olarak hafızalarda yer etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal