AFAD Kandili son depremler listesi: Bugün nerede deprem oldu? 1 Mart 2024 ne zaman deprem mi oldu?

Türkiye’de bugün yaşanan depremler sonrasında AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin yapacağı açıklamalar merak edildi. Yaşadıkları yerdeki sarsıntıların detaylarını öğrenmek isteyen vatandaşlar ise bir yandan internetten yardım alıyor. Peki AFAD Kandili son depremler listesi: Bugün nerede deprem oldu? 1 Mart 2024 ne zaman deprem mi oldu? İşte AFAD Kandili son depremler listesi…

01.03.2024-12:51 - (Son Güncelleme: 01.03.2024-12:51)

Ülkemizin önemli gündem maddelerinden birisi olan Deprem ile ilgili haberler, vatandaşların her daim dikkatle izlediği konular arasında yer alıyor. 1 Mart 2024 Cuma günü hangi yerde, kaç şiddetinde ve ne zaman deprem yaşandığını bilmek isteyen vatandaşlar, bir yandan AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin güncel verilerini takip ederken diğer yandan da farklı yerlerden araştırmalar yapmayı sürdürüyor. Peki Bugün nerede deprem oldu? 1 Mart 2024 ne zaman deprem mi oldu?

Bugün nerede deprem oldu?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) gelen bilgilere göre, Ağrı'nın Diyadin ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, sabah 04.45'te, 7 kilometre derinlikte kaydedildi. 

AFAD Kandilli Son Depremler Listesi

Akdeniz'den gelen diğer bir deprem haberi ise yine AFAD tarafından duyuruldu. Bu bölgede meydana gelen depremin büyüklüğü 3.4 olarak ölçüldü.

1 Mart 2024 ne zaman deprem mi oldu?

Türkiye’de yaşanan son depremlerin detaylı verileri için AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin internet sitelerini ziyaret de edebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal