Adanaspor'un Başkanı Mustafa Furkan Akgül'den Önemli Açıklamalar

Adanaspor'un başkanı Akgül, takımın hedeflerini ve gelişim planlarını açıkladı.

13.10.2024-12:39 - (Son Güncelleme: 13.10.2024-12:39) Adanaspor'un Başkanı Mustafa Furkan Akgül'den Önemli Açıklamalar

Adanaspor'un Geleceği Hakkında Önemli Değerlendirme

Adanaspor Kulübü'nün başkanı Mustafa Furkan Akgül, takımın mevcut durumunu ve hedeflerini değerlendirdi. Akgül, "Bugünün şartlarında eğer sakatlık veya ceza olmazsa çok eksik bir takım olduğumuza inanmıyorum. Devre arasına kadar ekip olarak odaklanmalı ve en iyi şekilde ilerlemeliyiz," ifadelerini kullandı.

Devre Arası Takviyeleri Hedefleniyor

Trendyol 1. Lig'de 6 puanla son sırada bulunan Adanaspor'un başkanı Akgül, devre arasından sonra doğru transferlerle takımı daha yukarılara taşımak için çaba göstereceklerini vurguladı.

Akgül, yönetim kurulunun 9 Ekim'de yaptığı toplantıda başkanlık koltuğuna oturduğunda duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Adana'da birçok kişinin hayalini kurduğu bir noktadayız ve bu sorumluluğun bilincindeyiz. Başarılı bir dönem geçirmek için kararlı adımlar atacağız," şeklinde konuştu.

Taraftar Desteği ve Hedefler

Akgül, taraftarın kulübe olan sevgisinin azalmadığını, takımda bütünlük ve aidiyetin sağlanmasıyla sportif başarının geleceğini ifade etti. Ayrıca, transfer hedeflerine yönelik, "Takımın eksiklerini gidermek için devre arasına kadar gemiyi limana en iyi şekilde taşımak için çalışacağız," dedi.

Toplantıya, yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdi.

Trendyol 1. Lig'de 6 puanla 19. sırada yer alan Adanaspor'un kulüp başkanı Mustafa Furkan Akgül...

Trendyol 1. Lig'de 6 puanla 19. sırada yer alan Adanaspor'un kulüp başkanı Mustafa Furkan Akgül, devre arasından sonra doğru takviyelerle takımı daha ileri taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Yönetim kurulunun 9 Ekim'de gerçekleştirdiği toplantıda kulübün başkanlığına getirilen Akgül, bir restoranda gazetecilere açıklamada bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal