Adana'da Kuyumcu Soygunu: Tabancayla Yaralanan İşletme Sahibi Hastaneye Kaldırıldı

Adana'da bir kuyumcuyu tabancayla yaralayan soyguncular, altınlarla kayıplara karıştı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı.

28.10.2024-16:14 - (Son Güncelleme: 28.10.2024-16:14) Adana'da Kuyumcu Soygunu: Tabancayla Yaralanan İşletme Sahibi Hastaneye Kaldırıldı

Adana'da Soygun Olayı

Adana'nın Çukurova ilçesinde gerçekleşen bir kuyumcu soygununda, iş yeri sahibi Muhammed Bahadır A. (32) tabancayla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Soygun, Toros Mahallesi'ndeki kuyumcu dükkanında meydana geldi.

Olayın Detayları

Kuyumcuya giren kasklı bir şüpheli, işletme sahibi Bahadır A.'ya ateş açarak onu yaraladı. İki zanlı, vitrinde bulunan bir miktar altını çantasına koyduktan sonra olay yerinden kaçtı. Çeşitli özelliklere sahip bir motosikletle kayıplara karışan soyguncuların yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Sağlık Durumu ve İncelemeler

Yaralanan kuyumcu, olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, soygun anının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiğini bildirdi.

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde sahibini tabancayla yaraladıkları kuyumcu dükkanını soyan 2...

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde sahibini tabancayla yaraladıkları kuyumcu dükkanını soyan 2 zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal