Adana'da Aile İçinde Kan Donduran Cinayet

Adana'da bir kişi, ailesine silahlı saldırıda bulundu; annesi ve anneannesi hayatını kaybetti, babası ağır yaralandı.

22.10.2024-18:28 - (Son Güncelleme: 22.10.2024-18:29) Adana'da Aile İçinde Kan Donduran Cinayet

Adana'da Aile Üyelerine Silahlı Saldırı

Adana'nın Sarıçam ilçesinde 26 yaşındaki S. Aydın, annesi Minteha Aydın ve anneannesi Ülfet Köse'yi tabancayla öldürüp, babası İlyas Aydın'ı ağır yaraladı.

Olayın Detayları

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki evde meydana geldi. S. Aydın, gerekçesi henüz bilinmeyen bir sebeple aile üyelerine ateş etti. Annesinin ve anneannesinin yaşamını yitirdiği, babasının ise ağır yaralandığı belirlenirken, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri olay yerine intikal etti.

Cenazeler ve Gözaltı Süreci

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. S. Aydın, gözaltına alındı ve emniyetteki ifadesinde sabaha karşı tabanca sesi duyduğu ve odayı kontrol ettiğinde ailesini vurulmuş gördüğünü ileri sürdü.

Zanlının Adliyeye Sevk Edilmesi

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen S. Aydın, kendisini görüntüleyen gazetecilere, olayı kendisinin gerçekleştirmediğini iddia ederek, "O iftira ispatlanacak." şeklinde konuştu.

Adana'da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen genç, silahla ateş ettiği annesi ve anneannesini...

Adana'da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen genç, silahla ateş ettiği annesi ve anneannesini öldürdü, babasını ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal