Adana’da acı kaza: Otomobil Seyhan Baraj Gölü’ne düştü! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

Adana’da seyir halinde olan bir otomobil, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonrasında demir korkulukları aşarak Seyhan Baraj Gölü’ne uçtu. Acı kazada araçta bulunan 2’si çocuk 4 kişinin kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

21.07.2024-12:26 - (Son Güncelleme: 21.07.2024-12:26) Adana’da acı kaza: Otomobil Seyhan Baraj Gölü’ne düştü! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

Adana’da korkunç bir kaza meydana geldi. Adana'nın Topalak Mahallesi'nde, saat 11.00 sularında Çatalan Köprüsü'nde meydana gelen kazada, bir otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak demir korkulukları aşmasının ardından Seyhan Baraj Gölü'ne düştü.

2’si çocuk 4 kişi araçtaydı

DHA’da yer alan habere göre; Kaza sırasında araçta bulunan 2'si çocuk toplam 4 kişinin kurtarılması amacıyla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Polis, Sağlık, itfaiye ve su altı ekiplerinin sevk edildiği olay yerinde, araç ve içindeki kişileri bulmak için yoğun bir arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Adana’da acı kaza: Otomobil Seyhan Baraj Gölü’ne düştü! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

Otomobilin sürücüsünün ismi ve plakası henüz belirlenemezken, kaza ile ilgili detaylar ve kurtarma operasyonu hakkında bilgi alınmaya devam ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal