Adana'da 3. Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı Başarıyla Tamamlandı

Adana'da düzenlenen 3. Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı, yoğun ilgiyle sona erdi.

20.10.2024-19:53 - (Son Güncelleme: 20.10.2024-19:53) Adana'da 3. Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı Başarıyla Tamamlandı

Adana'da 3. Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı Sona Erdi

Adana Valiliği tarafından desteklenen 3. Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 17 Ekim'de başlamıştı. Fuarın son gününde 350 firma stant açarak katılımcılara çeşitli ürünlerini tanıttı.

Katılımcılar ve Ürünleri

Ziyaretçiler, stantlarda sergilenen tespih ve doğal taşlardan yapılmış süs eşyalarını inceledi ve ürünler hakkında detaylı bilgi aldılar. Ayrıca, alışveriş yapma fırsatını yakalayarak bu eşsiz ürünleri sahiplenme şansını değerlendirdiler.

Federasyon Başkanı Yıldızlı Açıklamalar Yaptı

Türkiye Tesbihçiler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Rezan Yılmaz, fuara olan ilginin yükseldiğini belirterek, “8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin fuara olan ilgiyi artırdığını gözlemledik. Her sene daha çeşitli ve kaliteli bir fuar düzenlemeyi hedefliyoruz.” dedi.

Tespih Ustası Ongun'dan Meslek Anlatımı

Tespih ustası Murat Ongun ise, mesleğini 10 yıldır icra ettiğini vurgulayarak, “Ziyaretçiler burada farklı malzemelerden üretilen tespihler gördü. Aynı zamanda kendi işçiliğimi anlatma fırsatı buldum.” diye konuştu.

Adana Valiliği himayesinde düzenlenen

Adana Valiliği himayesinde düzenlenen "3. Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı" sona erdi. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 17 Ekim'de başlayan fuarın son gününde 350 firma stant açtı. Ziyaretçiler stantlardaki tespih ve doğal taşlar ile süs eşyalarını inceledi. Türkiye Tesbihçiler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Rezan Yılmaz, AA muhabirine açıklamada bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal