Adana'da 3. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı Devam Ediyor

Adana'daki fuar, 20 Ekim'e kadar ziyaret edilebilecek ve yüksek katılım bekleniyor.

18.10.2024-18:04 - (Son Güncelleme: 18.10.2024-18:04) Adana'da 3. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı Devam Ediyor

Adana'da "3. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı" Sürüyor

Adana Valiliği destekleriyle, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde devam eden "3. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı" katılımcıların büyük ilgisini çekiyor.

Yüksek Ziyaretçi Beklentisi

Türkiye Tesbihçiler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Rezan Yılmaz, bu yılki fuara ilginin iyi olduğunu, önceki yıl 143 bin olan ziyaretçi sayısının bu sene 200 ile 210 bin arasında olmasını beklediklerini belirtti. Yılmaz, "Doğal taş ve tespih ile ilgide her geçen gün artış gözlemleniyor." şeklinde konuştu.

Lezzet Festivali ile Birlikte Daha Fazla İlgi

Tespih ustası Murat Ongun, fuarın sektördeki profesyonellerin bir araya gelmesine olanak tanıdığını ifade etti. Ongun, "Bu yıl fostan Uluslararası Adana Lezzet Festivali ile aynı tarihlere denk gelmesi katılımı artıracak. Festivalin ziyaretçileri de fuarımıza yöneldi." dedi.

Fuarın Büyüklüğü ve Katılımcı Deneyimleri

Tespih ustası Kadir Türkmen, bu fuarın Türkiye'deki en büyük organizasyon olduğuna vurgu yaptı. Kayseri'den katılan Anıl Koltuk ise 2 yıldır ziyaretçi olarak geldiği fuarda bu yıl stant açtıklarını ve ilk günün ardından oldukça memnun olduklarını söyledi. Koltuk, "Eğer her şey yolunda giderse bu fuara her yıl katılmayı düşünüyoruz." dedi.

Fuar, 20 Ekim'e kadar ziyaret edilebilecek.

Adana Valiliği himayesinde TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen

Adana Valiliği himayesinde TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "3. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı" sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal