Adana Demirspor formasını terleten Yunus Akgün'den, Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu hakkında açıklamalar geldi!

Galatasaray'ın Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a kiraladığı Yunus Akgün, sarı kırmızılıların Barcelona ile oynayacakları kritik maç öncesinde Kerem Aktürkoğlu hakkında konuştu.

17.03.2022-14:21 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-14:35)

Sarı kırmızılıların Adana Demirspor'a kiraladığı Yunus Akgün, Akdeniz ekibinde gösterdiği başarılı performansla bu sezon alkış alan isimlerden birisi olarak öne çıkmakta. Futbolcu Adana Demirspor'da gerek gösterdiği başarılı performans gerek sahadaki duruşu ile takımın en çok dikkat çeken isimlerinden birisi oldu. Futbolcunun son olarak ise eski takımı Galatasaray'ın, Barcelona ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı ile ilgili sözleri oldukça dikkat çekti. Genç futbolcu ayrıca Galatasaray'dan arkadaşı Kerem Aktürkoğlu hakkında da dikkat çeken ifadelere yer verdi.

Eski takım arkadaşından övgüyle bahsetti

Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili açıklamasında ise, 'Ben Galatasaray'da büyüdüm. Şu an oradaki havayı tahmin edebiliyorum. İlk maçta çok güzel bir performans sergilediler. Bugün bütün kalbimiz Galatasaray'la. Eleyebileceklerini düşünüyorum. Kerem Aktürkoğlu yakın arkadaşım. Kerem'i çok takdir ediyorum. Alt ligden geldi ve şu anda Galatasaray'da Barcelona'ya karşı oynuyor. Müthiş performans sergiliyor. Biz de gurur duyuyoruz onu izledikçe. Barcelona ile ilk maç öncesi aramıştım kendisini ve uğurlu da geldi. Birazdan yine arayacağım. Belki yine uğurlu gelir ve akşam bir gol sıkıştırır.'

Yunus Akgün'ün, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Balotelli hakkında da konuştu

Futbolcu son olarak ise Adana Demirspor'dan takım arkadaşı olan dünya yıldızı Mario Balotelli hakkında konuştu. Yunus Akgün yıldız futbolcuyla ilgili olarak, 'Balotelli, dışardan artist gibi gözükür ama bana her zaman yardımcı oluyor, eksiklerimi söylüyor. Bence müthiş bir karakter. İdmanlardan sonra beni yanına çağırıp uyarılarda bulunuyor. Çok önemli bir oyuncu bizim için.' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal