Adam Fawer, Yeni Kitabı 'Mobius' ile İstanbul'da Okurlarıyla Buluşuyor

Ünlü yazar Adam Fawer, 'Mobius' adlı kitabıyla İstanbul'da hayranlarıyla buluştu.

19.10.2024-12:28 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-12:28) Adam Fawer, Yeni Kitabı 'Mobius' ile İstanbul'da Okurlarıyla Buluşuyor

ABD'li Yazar Adam Fawer, 'Mobius' Kitabını Tanıttı

Adam Fawer, yeni eseri "Mobius" ile İstanbul'da okurlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Yazar, "Yeni romanımı Türk okurlarıyla buluşturmak harika hissettiriyor. Yaptığım iş için takdir edilmek çok hoş. Bu benim için dünyalara bedel," ifadelerini kullandı.

Yazarın Kariyeri ve Eserleri

Özlem Limon’un haberine göre, Fawer, "Olasılıksız", "Empati" ve "Oz" gibi önemli eserlerle tanınmaktadır. New York'ta ikamet eden Fawer, Pennsylvania Üniversitesi'nde lisans ve lisansüstü öğrenimlerinin ardından Stanford Gradute School of Business'da MBA diploması almıştır. İlk kitabı "Olasılıksız" 18 dile çevrildi ve 2006 yılında International Thriller Writers Ödülü kazandı.

İstanbul'da Okurlarıyla Buluştu

April Yayıncılık tarafından yayımlanan yeni kitabı için İstanbul'da imza etkinliklerine katılan yazar, AA muhabirine yazarlık hayatı ve eserleri hakkında bilgi verdi. Fawer, iş ve özel hayat arasındaki dengeyi 20 yıl boyunca start-up ekosisteminde çalışarak sağlamaya çalıştığını ve bu temayı romana entegre etmeyi hedeflediğini söyledi.

Yazma Süreci ve İlham Kaynakları

Fawer, "Mobius"da geçen zamanda yolculuk temasının yanı sıra, okuyucuyla iç içe bir anlatım tarzı geliştirmeye özen gösterdi. Yazma sürecinin zorluklarının rutinlerle aşılabileceğini vurgulayan Fawer, "Hoşuma gitsin ya da gitmesin, önümdeki yarım saat boyunca orada oturup yazıyorum," dedi.

Yazarın Kişisel Hikayesi

Fawer, 6 yaşında bir bağışıklık problemi nedeniyle yaşadığı zorlu süreçlerden bahsederek, "Çocukken çok hastaydım ve görme yeteneğimin çoğunu kaybettim. Hastane ortamında geçirdiğim zaman, hikayelere aşık olmamı sağladı. Benim kahramanlarım hikaye anlatıcıları oldu," şeklinde konuştu.

Kitap İmza Etkinlikleri

Fawer, "Olasılıksız" ve diğer eserlerinin okurlar üzerinde yarattığı etkiye değinerek, "Mobius" ile yeni bir maceraya atıldığını belirtti. Bugün Akasya AVM'deki D&R mağazasında saat 15.00'te, yarın ise D&R İstinyePark’ta kitaplarını imzalayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal