Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Müfettişi Ziyaret Etti

Bakan Tunç, bıçaklı saldırıda yaralanan HSK müfettişini hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

22.10.2024-19:33 - (Son Güncelleme: 22.10.2024-19:33) Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Müfettişi Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan HSK Müfettişi Mehmet Aslan'a Ziyaret

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bıçaklı saldırıda yaralanan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Müfettişi Mehmet Aslan'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Bakan Tunç, Bilkent Şehir Hastanesi'nde Aslan'ın sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi aldı. Olayla ilgili bilgi veren Tunç, Aslan'ın sabah saatlerinde HSK'de çalışan bir personelin saldırısına uğradığını belirtti.

Saldırı Detayları

Tunç, "Saldırıda ensesinden yaralandı. Hayati tehlikeyi atlatmış durumda, yoğun bakımda. Kendisiyle iletişim kurabiliyoruz, bilinci de açık, ailesi de yanındadır. Sağlık durumu giderek iyiye gidiyor," şeklinde konuştu.

İlerleyen Süreç

Bakan, Aslan'ın tedavisinin yoğun bakımda devam edeceğini bildirerek, "Doktorlarımız tedavi için gerekli çalışmaları yapıyorlar. Olayla ilgili adli soruşturma ise devam etmekte, saldırgan gözaltında. Soruşturmayı ve Aslan'ın tedavisini yakından takip edeceğiz," diye ekledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bıçaklı saldırıda yaralanan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Müfettişi...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bıçaklı saldırıda yaralanan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Müfettişi Mehmet Aslan'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Bakan Tunç, Aslan'ın tedavi gördüğü Bilkent Şehir Hastanesine gelerek doktorlarından bilgi aldı, hastane çıkışı açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal