Adak kurbanı olanlar dikkat: Bağışları İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmak Kızılay ile Artık Daha Kolay

Adak, şükür ve akika kurbanlarınızla ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmek ve sofralarına bereket katmak artık çok kolay. Yardımseverlik geleneği ile birleşen bu özel ibadetlerinizi, Kızılay’a vekalet vererek gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz. Kızılay, kuralına uygun olarak kestiği kurbanları, ülke genelindeki aşevlerinde sıcak yemek hazırlayarak ve pay ederek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

03.09.2024-17:56 - (Son Güncelleme: 03.09.2024-17:56) Adak kurbanı olanlar dikkat: Bağışları İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmak Kızılay ile Artık Daha Kolay

“Sevincinizi adak, akika, şükür kurbanlarınızı bağışlayarak paylaşın” sloganıyla hayırseverlere seslenen Kızılay, bağışlarınızla ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına bereket katmanıza ve iyilik hareketinin bir parçası olmanıza olanak tanıyor. Vekaletini verdiğiniz adak, şükür ve akika kurbanlarınızı, Kızılay aracılığıyla Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak iyiliğinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Adak kurbanı olanlar dikkat: Kurban Bağışlarınızı İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmak Kızılay ile Artık Daha Kolay

Her yıl binlerce vatandaşın adak, şükür ve akika kurbanını kesen Kızılay, ülke genelindeki 41 aşevinde hazırladığı yemeklerle yaklaşık 50 bin ihtiyaç sahibine her gün sıcak yemek ulaştırıyor.

Adak kurbanı olanlar dikkat: Kurban Bağışlarınızı İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmak Kızılay ile Artık Daha Kolay

Adak, Şükür, Akika Kurbanlarınızı İhtiyaç Sahibine Kızılay’la Nasıl Ulaştırırsınız?

Hayırseverlerin bağışları ile kapılarını ihtiyaç sahibi ailelere açan Kızılay aşevleri, kimsesiz ve yardıma ihtiyacı olan insanların yanı sıra, köy ve kasabalardan şehirlerde öğrenim gören binlerce öğrenciye de öğle yemeği sağlıyor. Kızılay aşevlerinde hazırlanan yemekler, her yıl binlerce yardımseverin bağışladığı adak, şükür ve akika kurbanlarıyla ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına taşınıyor.

Adak kurbanı olanlar dikkat: Kurban Bağışlarınızı İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırmak Kızılay ile Artık Daha Kolay

Adak, akika ve şükür kurbanlarınızı ihtiyaç sahiplerine Kızılay’la ulaştırmak için www.kizilay.org.tr üzerinden, dijital bankacılık uygulamaları aracılığıyla, Kızılay mobil bağış uygulamasını kullanarak veya 168 ücretsiz danışma ve bağış hattından vekalet verebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal