22.04.2024-11:22 (Son Güncelleme:22.04.2024-11:22)


1

Yayınlanan her yeni bölümüyle büyük yankı uyandıran Survivor All Star'da heyecan bitmek tükenmek bilmiyor. Yarışmacılar arasında yükselen tartışmalar ve kaoslar sosyal medyada gündem olurken Acun Ilıcalı itiraflarıyla gündem oldu.



2

343 Digital YouTube kanalının Röveşata programına konuk olan Ilıcalı Survivor'da cinsellik sorusuna açık açık cevap verdi.



3

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü büyük ses getiren Survivor All Star'da heyecan ve kaos hiç bitmiyor.



4

Yarışmacılar arasındaki gerginliğin arttığı yarışmada Acun Ilıcalı'nın sinirli halleri de zaman zaman gündem oluyor.



5

343 Digital YouTube kanalının Röveşata programına konuk olan Acun Ilıcalı bu defa Survivor itiraflarıyla gündem oldu. Ilıcalı, izleyicilerin merak ettiği cinsellik sorusuna da yanıt verdi.



6

Acun Ilıcalı'ya programda 'Yarışmacıların mesela cinsel istekleri de oluyor. Yorgunluktan veya açlıktan bunları düşünemiyorlar mı sence?' diye soruldu.



7

Ilıcalı ise bu soruya şöyle cevap verdi: 'İnsanın o tip konularda kafasındaki gerçekleştirmeyeceği bir ortam olduğu zaman zaten vücut onu kapatır kendini. Zaten kadın erkek başka yerlerde kalıyorlar. Aynı yerlerde kalmıyorlar. Bir de o konu Survivor'da bizim alanımızda olan bir konu değil. Ama romantik ilişkiler oldu mu oldu. Birbirinden hoşlananlar oldu mu oldu. Evlenenler oldu.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR