Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a suç duyurusu! 10 milyon TL tazminat davası açtı

Fenerbahçe'de hafta sonunda yapılacak başkanlık seçimi öncesi başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın tarafları arasında tansiyon iyice yükseldi. Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu ve 10 milyon TL tazminat davası açtı.

06.06.2024-15:55 - (Son Güncelleme: 06.06.2024-16:06) Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a suç duyurusu! 10 milyon TL tazminat davası açtı

Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik ciddi iddialarla suç duyurusunda bulundu. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Ilıcalı, Yıldırım'ın asılsız iddia ve hakaretlerine karşı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu.

10 Milyon TL Tazminat Davası

İddiaların yanı sıra Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a karşı 10 milyon TL tazminat davası açtı. Bu hamle, Fenerbahçe'deki başkanlık seçimleri öncesinde kulüp içinde gerilimi artırdı. Ilıcalı, Yıldırım'ın hakaret ve iftira niteliğindeki söylemlerine karşı yasal haklarını kullanacağını belirtti.

Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı ile ilgili şu ifadelerde bulunmuştu:

"Dominik'te FETÖ'cülere pasaport veriyormuş! Çağırdım. 'Yapma, senin için kötü olacak' dedim, uyardım. 'Ya ben yapmıyorum etmiyorum falan' dedi. Ama var bir şeyler. Onun için fazla konuşmasın."

"Adnan Oktar konusuna girersem, sokağa çıkamaz. Adnan Hoca meselesinde onun için oturdum 3 bin 500 sayfa fezleke okudum. Suçlananların yüzde 20'si 'Bizi Adnan hocayla Acun tanıştırdı' diyor."

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal