Acun Ilıcalı ve Ayça Altunkaya'nın Muhteşem Düğünü Güne Damgasını Vurdu! Ünlüler Akın Etti!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile görkemli bir törenle evlendi. Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen düğüne birçok ünlü akın etti. İşte günlerce konuşulacak düğünün perde arkası detayları...

05.09.2024-15:47 - (Son Güncelleme: 05.09.2024-15:47) Acun Ilıcalı ve Ayça Altunkaya'nın Muhteşem Düğünü Güne Damgasını Vurdu! Ünlüler Akın Etti!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yıllardır aşk yaşadığı kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yla dün Esma Sultan Yalısı'ndan düzenlenen nikah töreniyle evlendi.


Düğüne Ünlü Yağdı

Ünlü isimlerin akın ettiği düğüne, Hülya Avşar, Zehra Çilingiroğlu, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna, Sergen Yalçın, Ali Tarhan, Emre Belözoğlu, Demet Akalın, Okan Kurt, Zuhal Topal, Korhan Saygıner, Ebru Gündeş, Murat Özdemir, Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı, Oğulcan Engin, İlayda Alişan, Arda Turan, Aslıhan Doğan Turan, Mesut Özil, Amine Gülşe, Nusret Gökçe ve İbrahim-Nurdan Büyükak gibi birçok ünlü isim katıldı.


2 Gelinlik giydi

Muhteşem düğünün her ayrıntısı ayrı bir konu olmaya devam ediyor. Gelin Ayça Çağla Altunkaya'nın nikahta ve nikah sonrası düzenlenen partide giydiği gelinlikler ise güne damga vuran bir başka olaydı.

Nikahta, tül detaylı sade şık bir gelinlik tercih eden Çağla, partide ise süper mini peri kızı işlemeli gelinliğiyle dikkatleri üzerine çekti. 


Gelinliğin Fiyatı Dudak Uçuklattı

Dünyaca ünlü bir markaya ait olan gelinliğin fiyatı ise 87 bin 200 TL. 

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal