Acun Ilıcalı şikayet etmişti: Aziz Yıldırım, İstanbul Adliyesi’nde ifade verdi

Acun Ilıcalı ile Aziz Yıldırım geriliminde yeni bir gelişme yaşandı. Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı’nın kendisini şikayet etmesi üzerine İstanbul Adliyesi'nde ifade verdi.

30.07.2024-17:41 - (Son Güncelleme: 30.07.2024-17:41) Acun Ilıcalı şikayet etmişti: Aziz Yıldırım, İstanbul Adliyesi’nde ifade verdi

Acun Ilıcalı ile Aziz Yıldırım geriliminde yeni perde. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı'nın haziran ayında yaptığı bir açıklamada kullandığı ifadelerle ilgili olarak Aziz Yıldırım hakkında şikayette bulunmasının ardından soruşturma başlattı.

Aziz Yıldırım, İstanbul Adliyesi’nde ifade verdi

İnternethaber’de yer alan habere göre; Soruşturma kapsamında, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Yıldırım, Basın Suçları Soruşturma Bürosu'nda ifadesini verdikten sonra adliyeden ayrıldı.

Acun Ilıcalı şikayet etmişti: Aziz Yıldırım, İstanbul Adliyesi’nde ifade verdi

Aziz Yıldırım'ın ifade vermesiyle başlayan süreçte, soruşturmanın ilerleyen aşamalarında neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Yıldırım'ın adliyeye gelerek ifadesini vermesi, konunun ciddiyetini gözler önüne seriyor. Şikayete konu olan ifadelerin tam içeriği ve Yıldırım'ın savunmasının detayları hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal