Aboubakar Süper Lig'e geri mi dönecek? Aboubakar hangi takımla anlaştı?

Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında forma giyen Vincent Aboubakar'ın takımdan ayrılacağı ve Türkiye'ye döneceği öne sürülürken, Aboubakar'ın Süper Lig takımlarından biriyle anlaşma yolunda görüşmeler yaptığı iddia edildi.

29.04.2022-00:36 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-00:36) Aboubakar Süper Lig'e geri mi dönecek? Aboubakar hangi takımla anlaştı?

Kamerun Milli Takımında oynayan ve Afrika Kupası'nda göstermiş olduğu başarılı performansla tüm dikkatleri üzerine toplayan Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında forma giyiyor. 2024 yılının Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Aboubakar'ın Arabistan'dan ayrılmak istediği öğrenildi.

Beşiktaş kadrosunda çok başarılı bir performans sergileyen ve Türkiye'de herkesin sevgisini kazanan Kamerun'lu oyuncu Vincent Aboubakar'ın yeniden Türkiye'ye döneceği konulmaya başlandı. Ayrıca, Vincent Aboubakar'nı Süper Lig ekiplerinde biriyle görüşmeler gerçekleştirdiği de gelen bilgiler arasında..

Vincent Aboubakar

Aboubakar hangi takımla anlaştı?

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Fenerbahçe, son zamanlarda kadrosuna santrfor takviyesi yapmayı planladığı ve bu planının içine de Aboubakar'ı aldığı öne sürüldü. Fenerbahçe'nin Aboubakar girişimi futbol kamuoyuna bomba gibi düştü.

Suudi Arabistan basınında yayınlana bir haberde, Vincent Aboubakar'ın Al Nassr takımında ayrılmak istediği ve Avrupa'ya dönmeyi kafasına koyduğu belirtildi. Haberde ayrıca Kamerunlu başarılı oyuncunun Fenerbahçe ile bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Vincent Aboubakar

Yeni sezonda üst düzey bir golcü arayışına giren sarı-lacivertli yönetim ise başarılı oyuncunun takımında ayrılacağı yönünde ortaya çıkan haberler sonrası oyuncunun şartlarını araştırmaya başladığı bildirildi. Fenerbahçe'de hız kazanan araştırmada Aboubakar'ın şartlarının yanı sıra son sağlık durumu hakkında bilgi toplandığı belirtiliyor.

30 yaşındaki başarılı oyuncu Aboubakar ile görüşme gerçekleştirildiği yönünde ortaya atılan iddialarda sarı-lacivertli yönetimin transfer için kesinlikle bonservis bedeli ödemek istemediği de konuşulan diğer konular arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal