Abdurrahman Karataş Türkiye Eskrim Federasyonu'nun Yeni Başkanı

Abdurrahman Karataş, Türkiye Eskrim Federasyonu'nun yeni başkanı seçildi. 2028 Olimpiyatları hedefleri belirlendi.

14.10.2024-15:10 - (Son Güncelleme: 14.10.2024-15:10) Abdurrahman Karataş Türkiye Eskrim Federasyonu'nun Yeni Başkanı

Türkiye Eskrim Federasyonu'nda Yeni Dönem

Türkiye Eskrim Federasyonu 6. Olağan ve 9. Mali Genel Kurulu, Ankara'daki Esenboğa Anadolu Hotel'de gerçekleşti. Genel kurulda başkanlık için Abdurrahman Karataş ile Serkan Kavzan aday oldu.

Seçim Sonuçları ve İbra Süreci

Divan başkanlığını Abdullah Albunar'ın yaptığı genel kurulda, önceki yönetimin faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu oy çokluğuyla ibra edildi. Toplamda 274 delegeden 251'i oy kullandı. Abdurrahman Karataş, 172 oy alarak federasyon başkanlığına seçilirken, Serkan Kavzan 76 oyda kaldı; 3 oy ise geçersiz sayıldı.

Gelecek Vizyonu

Abdurrahman Karataş, federasyonun geçmişteki çalışmalarını vurgulayarak, "Sizlerin de katkı ve desteğiyle yeni bir olimpiyat yolculuğuna çıkacağız. 2028 Los Angeles Olimpiyatları'na takım olarak katılmayı ve paralimpik oyunlarda en az 3 sporcuyla yer alarak altın madalya hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz," dedi.

Büyük Projeler Hakkında Bilgi

Karataş, "Türk eskriminin marka değerini ve sportif başarılarını yükseltmek için büyük projelerimiz var. Ankara'da 10 bin metrekarelik bir sporcu eğitim kamp merkezi projesi üzerinde çalışıyoruz. Bu merkez ulusal ve uluslararası kamp eğitim faaliyetlerine ev sahipliği yapacak," şeklinde konuştu.

Karataş, eskrim camiasına ve tüm delegelere destekleri için teşekkür etti. Yönetim kurulu üyeleri arasında Yusuf Barsbuğa, Ahmet Hakan Hayber, Emir Özkurt, Ahmet Kılınç, Bilgehan Baydil, Ilgın Güçlüer Sürekçigil, Bahadır Öztürk, Uğur Dikici, İlker Ilgın ve Yücel Kazancıoğlu yer aldı.

Türkiye Eskrim Federasyonu 6. Olağan ve 9. Mali Genel Kurulu, Ankara'daki Esenboğa Anadolu...

Türkiye Eskrim Federasyonu 6. Olağan ve 9. Mali Genel Kurulu, Ankara'daki Esenboğa Anadolu Hotel'de gerçekleştirildi. Genel Kurulda başkanlığa Abdurrahman Karataş seçildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal