A Milli Takım Zorlu Karadağ Maçında Galip Geldi

A Milli Futbol Takımı, Karadağ'ı 1-0 yenerek UEFA Uluslar B Ligi'nde önemli bir galibiyet aldı.

12.10.2024-00:51 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-00:51) A Milli Takım Zorlu Karadağ Maçında Galip Geldi

A Milli Futbol Takımı, Karadağ'ı Geçti

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0'lık skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, oyuncularını tebrik etti.

Montella'dan Maç Analizi

Montella, karşılaşmanın zorlu geçeceğini bildiklerini belirterek, "Rakip iyi defans yapan ve kapanan bir ekip. Yine de 29 şut atmayı başardık ve maçı kazanmayı hak ettik," şeklinde konuştu. Golü 70'inci dakikada bulduklarını ve maç boyunca domine ettiklerini söyledi.

Kadro Kalitesi ve Taraftar Desteği

Montella, ceza sahasına yapılan ortaların kalitesine dikkat çekerek, "Ortalarımızda kalite artırılabilir. Pozisyon almayı da daha etkili yapabilirdik," dedi. Ayrıca, @Samsun'da aldıkları 2 galibiyete vurgu yaparak, "Samsun’da harikulade bir atmosfer vardı. Taraftarımıza teşekkür ederiz. Onlar için bu galibiyeti aldık," ifadesini kullandı. Son olarak, "Her futbolcu takımımızda gole gidebiliyor. Bugün de kanat oyuncumuz İrfan Can golü buldu. İlla ki bir 9 numara gol atacak diye bir durum yok," dedi.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 yenen A Milli Futbol Takımı'nın...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 yenen A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal