A Milli Takım Kaptanı Hakan Çalhanoğlu'dan Önemli Açıklamalar

Hakan Çalhanoğlu, Karadağ galibiyetinin ardından grup hedeflerini açıkladı ve İzlanda maçı için umutlu konuştu.

12.10.2024-01:48 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-01:48) A Milli Takım Kaptanı Hakan Çalhanoğlu'dan Önemli Açıklamalar

Hakan Çalhanoğlu Açıklamalarda Bulundu

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, 1-0 galibiyetle sonuçlanan Karadağ maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, "Gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz, hedefimiz o," ifadelerini kullandı.

Rakibe Saygı Gösterdik

Maç sonrası yaptığı açıklamada rakiplerine saygı gösterdiklerinin altını çizen Çalhanoğlu, "Rakibin iyi oyuncuları var. Zor bir zeminle karşılaştık ve biraz zorlandık. Ancak sabırlı oynayıp oyundan kopmamaya çalıştık," dedi.

Gelecek Maç İçin Heyecanlıyız

Çalhanoğlu, gelecekteki İzlanda maçı hakkında da bilgi vererek, "İzlanda zor bir destinasyon olacak, biliyorum ki orada soğuk bir hava bizi bekliyor. Umarım galibiyetle döneriz," şeklinde konuştu.

Gruptaki Diğer Sonuçlar

Galler ve İzlanda arasındaki beraberlikten memnun olan Çalhanoğlu, "Bu sonuç bizim için iyi oldu ancak her zaman dikkatli olmalıyız. İzlanda'nın zor bir rakip olduğunu unutmamak lazım," dedi.

Takımın Motivasyonu Artıyor

Sonuçlar ve bu galibiyetin takım motivasyonunu artırdığını vurgulayan Hakan Çalhanoğlu, "Kazandığımız her maçta özgüvenimiz artıyor. Bu gruptan yüzde 90 çıkacağımıza inanıyorum," diyerek sözlerini tamamladı.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 yenen A Milli Futbol Takımının...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 yenen A Milli Futbol Takımının kaptanı Hakan Çalhanoğlu, maçı değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal