A Milli Takım Kadrosunda Beklenmedik Değişiklik!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda mücadele eden A Milli Futbol Takımımızın kadrosunda beklenmedik bir değişiklik yaşandı.

09.10.2021-11:51 - (Son Güncelleme: 09.10.2021-11:51) A Milli Takım Kadrosunda Beklenmedik Değişiklik!

A Milli Futbol Takımımızın dün akşam Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde karşı karşıya geldiği Norveç mücadelesinde sakatlanan Serdar Aziz ve Kenan Karaman sakatlıkları nedeniyle Milli Takım kadrosundan çıkartıldı.

TFF'DEN YAPILAN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi üzerinden Milli futbolcularımızın sakatlıkları ile ilgili olarak yapılan açıklamada ;

' A Millî Takımımızın dün akşam 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Norveç’le oynadığı müsabakanın ikinci devresinde aldığı darbeye bağlı göz travması geçiren savunma oyuncumuz Serdar Aziz aday kadrodan çıkarıldı. Daha önceden, Norveç maçı sonrasında sol el ikinci parmağındaki kırık sebebiyle operasyon geçireceği duyurulan futbolcumuz Kenan Karaman da kamptan ayrıldı. ' ifadelerine yer verildi.

MİLLİ TAKIMDA KADRODAN ÇIKARILAN İSİMLER KAMPTAN AYRILDI

A Milli Futbol Takımımızın 11 Ekim Pazartesi günü FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda oynayacağı Letonya karşılaşması öncesinde Kenan Karaman ve Serdar Aziz'in kadrodan çıkarılmasının ardından henüz kadroya dahil edilen oyuncular hakkında henüz bir açıklama yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal