A Milli Takım İzlanda'da

A Milli Futbol Takımı, İzlanda'da UEFA Uluslar B Ligi'nde mücadele için geldi.

13.10.2024-01:14 - (Son Güncelleme: 13.10.2024-01:14) A Milli Takım İzlanda'da

A Milli Futbol Takımı İzlanda'ya Ulaştı

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki dördüncü karşılaşması için İzlanda'da. 14 Ekim Pazartesi günü İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, özel bir uçakla İzlanda'nın keflavik Havalimanı'na indi.

TFF Başkanı Müzakereciler Arasında

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte milli takım kafilesinde yer aldı. Kafile, dönüşümlü olarak otobüsle konaklayacakları otele hareket etti.

Taraftarların Destekleriyle Coşkulu Karşılama

Otelin önünde bekleyen Türk taraftarlar, milli futbolcuları büyük bir coşku ile karşıladı. Arda Güler gibi bazı futbolcular, destek veren taraftarlarla fotoğraf çektirip imza dağıttı.

Kadroda Önemli Eksikler

Milli takımda, Karadağ maçında sakatlanan Barış Alper Yılmaz ve gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Kaan Ayhan bulunmuyor.

Basın Toplantısı ve Antrenman Programı

Teknik Direktör Vincenzo Montella ve bir milli futbolcu, yarın TSİ 16.45'te Laugardalsvöllur Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Ay-yıldızlı ekip, maç öncesi son antrenmanını da aynı statta yarın TSİ 21.00'de gerçekleştirecek.

Maçın Başlama Saati

İzlanda-Türkiye karşılaşması, 14 Ekim Pazartesi günü TSİ 21.45'te başlayacak.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki dördüncü maçında 14 Ekim Pazartesi günü deplasmanda İzlanda ile...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki dördüncü maçında 14 Ekim Pazartesi günü deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takım, İzlanda'ya ulaştı. Ay-yıldızlı kafileyi taşıyan ve Samsun'dan kalkan özel uçak, İzlanda'nın Keflavik Havalimanı'na indi. Milli takım kafilesi, otobüsle kalacaklara otele hareket etti. Milli futbolcuları otel girişinde bir grup Türk taraftar coşkuyla karşıladı. Kafilede milli futbolcu Arda Güler de yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal