A Milli Takım İzlanda Öncesi Hazırlıklara Başladı

A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile oynayacağı maç için hazırlıklarına Samsun'da başladı.

12.10.2024-15:47 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-15:47) A Milli Takım İzlanda Öncesi Hazırlıklara Başladı

A Milli Futbol Takımı Hazırlıklarını Tamamlıyor

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 14 Ekim Pazartesi günü deplasmanda İzlanda ile oynayacağı maç için hazırlıklarına başladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun resmi açıklamasına göre, takım Karadağ ile oynanan maçta ilk 11'de yer alan oyuncular, otelde yenilenme çalışmaları yaparken, diğer futbolcular Vincenzo Montella yönetiminde Samsunspor Futbol Akademisi Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde idman yaptı.

Antrenman Detayları

Hazırlık idmanı, ısınma hareketleriyle başlayarak pas, taktik ve son vuruş çalışmaları ile devam etti. Antrenmanın son kısmında ise çift kaleli taktik oyun oynandı.

TFF ve Samsunspor'dan Destek

TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı da antrenmanı takip etti. Ayrıca Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Samsunspor Futbol Akademisi Koordinatörü Savaş Serdar antrenmanın sonunda Montella'ya çiçek vererek İzlanda karşılaşmasında başarılar diledi. Montella, misafirperverliklerinden dolayı Çapa ve Serdar'a teşekkür etti.

Çocuklarla Bir Araya Geldiler

İdmanın sonunda Montella ve milli futbolcular, Samsunspor Akademisi'ndeki genç futbolcularla birlikte fotoğraf çektirdi.

Ay-yıldızlı takım, İzlanda ile yapacağı maç için bugün yola çıkacak.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta, deplasmanda İzlanda ile yapacağı maçın...

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta, deplasmanda İzlanda ile yapacağı maçın hazırlıklarına Samsunspor Futbol Akademisi Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal