7 Gün Önce Ölen Adamı Yoğun Koku Ortaya Çıkardı!

Muratpaşa ilçesinde, apartman görevlisinin yoğun kokuyu fark etmesi üzerine daireye gelen polis ekipleri, 50 yaşındaki adamın cansız bedenini buldular. Yaşlı adamın kızı, olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

16.09.2024-16:49 - (Son Güncelleme: 16.09.2024-16:49) 7 Gün Önce Ölen Adamı Yoğun Koku Ortaya Çıkardı!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Meydan Kavağı Mahallesi'nde apartman görevlisi Kadir Döver, daireden yayılan ağır koku üzerine şüphelenerek durumu polise bildirdi.

Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle, 50 yaşındaki Seyfettin Özzencir'in hareketsiz bir şekilde yattığı ve hayatını kaybettiği bildirildi. 


Kızı Gözyaşlarına Boğuldu

Sağlık ekipleri tarafından yaşlı adamın cansız bedeni daireden çıkartılırken acı haberi alan Özzencir'in kızı, oğlu ve eşi, olay yerine geldiklerinde gözyaşlarına boğuldular.

Babasının ölüm haberini alan Merve adındaki kızı, gözyaşlarına boğuldu. Genç kız, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.


7 Gün Önce Hayatını Kaybetmiş

İncelemelerin ardından Seyfettin Özzencir'in yaklaşık 7 gün önce hayatını kaybettiği bildirildi. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla olay yeri ekiplerinin ve savcının incelemesinin ardından yaşlı adamın cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ağır koku yüzünden rahatsız olduklarını belirten bina görevlisi Kadir Döver, olayı şu sözlerle anlattı:

''Bugün Seyfettin Özzencir'in altında oturan komşuları bana seslenerek kokunun yayıldığını söylediler. 'Rahatsız oluyoruz' dediler. Ben de yukarı çıktım ve anahtar deliğinden buram buram kokular geldiğini fark ettim. Dış kapı kapalı ama anahtarı üzerinde bırakmış. Ben de aşağı indim ve hemen sonra 112'yi aradım. Yalnız yaşıyor. Arada bir oğlu gelip kalıyordu.''


Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal