27.08.2022-15:20 (Son Güncelleme:24.09.2023-15:54)


1

Genç erkekler seksi buluyor

Genç erkekler seksi buluyor

Genç erkeklerin kendisini seksi bulduğunu belirten ünlü yazar “Benim yaşımdaki kadınlar için kocakarı diyorlar ancak menopoz sonrasında cinsel olarak en verimli zamanlarımızı yaşıyoruz” dedi.



2

Boşanan ve dul kalan kadınlar

Boşanan ve dul kalan kadınlar

Boşanan ya da dul kalan kadınlara değinen ünlü yazar, “Yakın zamanda dul kalmış ya da yeni boşanmış benim yaşımdaki pek çok kadının kendilerinden daha genç sevgilileri var ancak pek azı bu konu hakkında dik bir duruş sergileyebiliyor.” dedi.



3

İki kez evlendi

İki kez evlendi

Daha önce iki kez evlenen ünlü yazar “İki kez saygı çerçevesinde boşandım ve şu anda benden 8 yaş küçük biriyle mutlu bir birlikteliğim var.” dedi.



4

Erkeklerin cinsel hayatı

Erkeklerin cinsel hayatı

Erkekler için ise tam tersi olarak “Bu durum erkekler için tam tersi. Erkekler yaş aldıkça testosteron seviyeleri düşüp östrojen seviyeleri artıyor.” sözlerini ekledi.



5

Erkekler yaşlandıkça durulur

Erkekler yaşlandıkça durulur

Bu yüzden erkeklerin yaşlandıkça durulduğunu “Bu yüzden de genellikle evde kalmak ve ‘yuva kurmak’ istiyorlar.” sözleriyle açıkladı.



6

96 yaşına kadar

96 yaşına kadar

Kathy Lette, “30’lu yaşlarındaki bir kadın eğer sağlıklıysa muhtemelen 96 yaşında dek yaşar, ki bu da pek çok farklı cinsel deneyim yaşayabileceği anlamına gelir.” dedi.



7

Yaşlanınca daha rahat oluyor

Yaşlanınca daha rahat oluyor

Yaşlanınca daha rahat olduğunu ve ağda yapmak zorunda kalmadığını belirten kadın “Ateş basmasını durdurabilmek adına toplu taşıma kullanırken bile sütyeninize kadar soyunuyorsunuz. Bundan sonra sizi ne utandırabilir ki zaten?” dedi.



8

Cinsel özgürlük

Cinsel özgürlük

Ünlü yazar açıklamasını “Artık yaş almış kadınların da tıpkı yaş almış erkekler kadar cinsel özgürlüğe sahip olmasının ve yargılanıp damgalanmamasının zamanı geldi.” sözleriyle bitirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR