61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Savrulan Zaman' Filmi Prömiyer Yaptı

Antalya'da düzenlenen festivalde, Selim Evci'nin filmi 'Savrulan Zaman' izleyici ile buluştu.

10.10.2024-23:28 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-23:28) 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Savrulan Zaman' Filmi Prömiyer Yaptı

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Savrulan Zaman' Filmi Gösterildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, 'Savrulan Zaman' filminin gösterimiyle devam etti. Festival, film gösterimleri, söyleşiler ve çeşitli oturumlarla zenginleşiyor.

Dünya Prömiyeri Gerçekleşti

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda, Selim Evci’nin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği 'Savrulan Zaman' filmi, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer aldı ve dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Film, Alper karakterinin beklenmedik bir olay sonrasında yaşadığı vicdani sorgulama sürecine odaklanıyor. Selim Evci ile birlikte Özge Gürel, Beste Bereket, Mine Teber, Derya Karadaş, Arın Kuşaksızoğlu, Erdem Şenocak, Nihan Okutucu, Şehnaz Bölen Taftalı ve Ümit Çırak gibi isimler de filmde rol alıyor.

İzleyicilerle Söyleşi Yapıldı

Gösterim sonrası yönetmen Selim Evci ve oyuncular Özge Gürel, Beste Bereket, Nihan Okutucu, Arın Kuşaksızoğlu ile Billur Melis Koç, izleyicilerin sorularını yanıtlamak için sahneye çıktı. Evci, filmde senarist, yönetmen ve oyuncu olarak bulunmanın zorluklarını paylaşarak, “Sinemayı seviyorsanız her alanında bulunmak keyifli. Oyunculukta zorlandım ama yine de keyif aldım,” dedi.

Karakterler Üzerine Düşünceler

Evci, karakterlerini yaratırken öfkeyle değil, anlamaya çalışarak oluşturduğunu belirtti. “Alper, sadece siyah veya beyaz bir karakter değil; içinde birçok duyguyu barındıran gri bir karakter,” dedi. Ayrıca, bu filmle ilgili bir üçleme düşüncesinde olduğunu ifade etti. Bu üçlemenin, bekarlık, evlilik ve sonrasındaki değişim süreçlerini ele alabileceğini düşündüğünü aktardı.

Özge Gürel'den Teşekkür Mesajı

Oyuncu Özge Gürel ise seyircilere olan destekleri için teşekkür ederek, “Bu dönem benim için karmaşık bir süreçti ama set bana çok yardım etti. Umarım filmi beğenirsiniz,” dedi.

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında,

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında, "Savrulan Zaman" filminin gösterimi yapıldı. Filmin gösteriminin ardından yönetmen Selim Evci, oyuncular Özge Gürel, Beste Bereket, Nihan Okutucu, Arın Kuşaksızoğlu ve Billur Melis Koç'un katılımıyla aynı salonda söyleşi yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal