60 ay vadeli konutunuz o bankadan hazır! Yeni ev alacaklar zil takıp oynayacak

Ev alacak vatandaşlara müjdeli haber Kuveyt Türk’ten geldi. Kuveyt Türk, 60 ay vade seçeneklerine varan fırsatlarla konut kredisi sunacağını duyurdu. Özel bankalar ve kamu bankalarını resmen sollayıp geçti!

13.03.2024-15:30 - (Son Güncelleme: 13.03.2024-15:30) 60 ay vadeli konutunuz o bankadan hazır! Yeni ev alacaklar zil takıp oynayacak

Yeni ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber Kuveyt Türk tarafından verildi. Konut kredilerinin faiz oranları bir hayli yüksekken, Kuveyt Türk bu faiz oranlarına rest çekerek yeni bir konut kampanyasına imza attı. Konut sahibi olacak vatandaşlar 60 ay vadeli şekilde Kuveyt Türk’ten konut kredisi çekebilecekler. Düşük faiz oranı ve 60 ay vadeli konut kredisi sayesinde 2024 yılında ev sahibi olmayan kalmayacak. Tek bir tık ile başvurarak konut krediniz için ilk adımınızı atabilir; 2024 yılı içerisinde yeni evinize yerleşebilirsiniz!

Mart 2024 Kuveyt Türk konut kredisi kampanyası

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber Kuveyt Türk tarafından verildi. Kuveyt Türk, mobil ile başvuru yapılacak yeni bir konut kredisinin fırsatını duyurdu. 60 ay vadeyle sunulacak olan konut kredisi için ilk etapta Kuveyt Türk müşterisi olmanız gerekiyor. Müşterisi olduktan sonra dilerseniz mobil üzerinden dilerseniz de Kuveyt Türk şubelerine giderek konut kredisine başvuruda bulunmanız mümkün. 60 ay vadeli şekilde verilecek olan konut kredisinde, konut durumu, ekspertiz değeri ve ek olarak enerji sınıfına göre kredi miktarı değişim gösteriyor. Kredi tutarına göre yansıtılacak olan ek giderlerde değişim gösteriyor.

Kuveyt Türk 60 ay vadeli konut kredisi

Kuveyt Türk sıfır konutlar için kredi kampanyası

Kuveyt Türk 2024 yılında ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzlerini güldürecek kredi kampanyasını Mart ayı itibariyle başlattı. Mart ayı itibariyle konut alacak olan vatandaşlar, Kuveyt Türk’ten konut kredisini finanse edilecek rakamlar açıklandı. İşte Kuveyt Türk’ten sıfır konut sahibi olmak isteyen vatandaşların kredilerin finanse edebilecekleri rakamlar:

5 milyon TL'ye kadar konutlar

A sınıfı: Yüzde 90

B sınıfı: Yüzde 85

Diğer: Yüzde 80 


5-10 milyon TL arasındaki konutlar 

A sınıfı: Yüzde 80

B sınıfı: Yüzde 75

Diğer: Yüzde 70 


10-20 milyon TL arasındaki konutlar 

A sınıfı: Yüzde 70

B sınıfı: Yüzde 65

Diğer: Yüzde 60 


20 milyon TL üzeri konutlar 

A sınıfı: Yüzde 60

B sınıfı: Yüzde 55

Diğer: Yüzde 50 

Kuveyt Türk 60 ay vadeli konut kredisi

Kuveyt Türk Kaç TL konut kredi veriyor? 

Kuveyt Türk tarafından konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar 60 ay vadeli şekilde 100.000 TL konut kredisini anında hesaplarını alabilecekler. Söz konusu olan bu konut kredisi için aylık faiz tutarı %2,91 olarak belirlenmişken, aylık kredi geri ödeme tutarı ise 3.543,91 TL olarak belirlendi. Ek ürün kullanımında vatandaşlar %2,91 faiz oranlı konut kredisinden faydalanabilecek.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal