6 Şubat 2023 Pazartesi okullar tatil mi? Kar tatili olacak mı? Okullar ne zaman açılıyor?

Yarıyıl tatillerinin resmi olarak son gününü geçiren öğrenciler okullarda ikinci dönemin ne zaman başlayacağı konusunda araştırmalara devam ediyor. Tatilin bitmesine birkaç gün kala ülke genelinde yaşanan yoğun kar yağışları akıllara okulların tatili olup olmayacağı sorusunu getirdi. Peki 6 Şubat 2023 Pazartesi okullar tatil mi? Kar tatili olacak mı? Okullar ne zaman açılıyor? Tüm soruların yanıtı ve konu hakkında son gelişmeler haberimizde...

03.02.2023-16:34 - (Son Güncelleme: 03.02.2023-16:34) 6 Şubat 2023 Pazartesi okullar tatil mi? Kar tatili olacak mı? Okullar ne zaman açılıyor?

Milyonlarca öğrenci 6 Şubat 2023 Pazartesi günü 2022-2023 eğitim öğretim döneminin ikinci yarısına başlayacak. Ancak son 1 haftada etkisini Türkiye genelinde artıran kar yağışı, öğrencilerin kar tatili konusundaki son dakika gelişmelerini araştırmasına ve gözlerin valiliklere çevrilmesine sebep oldu. Meteoroloji’den ve Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) gelecek açıklamalar da merak ediliyor. Peki 6 Şubat 2023 Pazartesi okullar tatil mi? Kar tatili olacak mı? Okullar ne zaman açılıyor? 

Okullar ne zaman açılıyor? 

MEB’in internet sitesinde yer alan takvime göre okullar 6 Şubat 2023 Pazartesi günü ikinci dönem için açılacak. Fakat hava durumuna göre bu durumun değişebileceği konuşuluyor.

6 Şubat Okullar Tatil Mi 2023

6 Şubat 2023 Pazartesi okullar tatil mi?

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen İstanbulluları pazar günü için uyardı. Şen açıklamasında, “"İstanbul bugün cuma yağmurlu. Akşam yağış yok. Öğlen saatlerinde yüksekler karla karışık yağmurlu. Sıcaklık 8 C. Pazar evinizde oturun kar var. Pazartesi salı hatta çarşamba da var. Sömestre tatiline pazartesiyi de katsak iyi olur." dedi. 

Pazar günü kar yağışı yaşanması beklense de okulların tatili olmasına sebep olacak yoğunlukta olacağı tahmin edilmiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal