5000 TL altı LED televizyon önerileri

Kaliteli görsel şölen eşliğinde dizi, film ve belgesel seyretmek isteyen kişilere LED TV çeşitleri tavsiye edilmektedir. LED televizyonlar, sahip oldukları teknolojiler sayesinde hem gerçekçi hem de dinamik görsellik sunarak televizyon başında eğlenceli ve keyifli dakikaların geçirilmesinde yardımcı olmaktadır. Hadi gelin her bütçe için uygun fiyatlı olan başarılı özellikleri ve kalitesi ile ön plana çıkan LED TV modellerini birlikte inceleyim. İşte o televizyonlar..

10.05.2022-16:25 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-16:25) 5000 TL altı LED televizyon önerileri

Canlı renk dengesi ve akıcı görselliği ile ekranda buluşturan LED televizyonların sahip oldukları çok fazla sayıda özellik kullanıcıları cezbetmektedir. WIFI özelliğine sahip olan LED televizyonlar çok kolay bir şekilde internet bağlantısı sağlayabiliyor. Bazı LED televizyonlarda olan HDMI ve bilgisayar girişleri gibi özellikler de hem fotoğrafların hem de videoların televizyon ekranında görüntülenmesini sağlamaktadır. Bazı modeller de ses bazılarında ise görüntü kalitesi ön plana çıkmaktadır. Böylelikle her kullanıcının hem beklentisine hem de bütçesine uygun olarak LED televizyon modeli bulmak mümkün oluyor. Şimdi o televizyon modellerine bir göz atalım..

1. Akıllı ve kaliteli özelliklere sahip olan Philips 32PFS6805 / 62 FHD LED Smart TV

Piyasadaki en iyi televizyon markalarının başında gelen Philips, başarılı pek çok özelliğini sunduğu Philips 32PFS6805 / 62 FHD LED Smart TV modeli ile kullanıcıların gönüllerinde taht kurmaktadır. Bu ürünün sahip olduğu en önemli özellikler arasında Pixel Plus HD desteği sunmasıdır. Bu özellik ile kaynak ne olursa olsun görüntü HD kalitesinde gerçekleşmektedir. Başarılı kontrast denges ile öne çıkan LED televizyon, son derece canlı bir görselliğe sahiptir. Smart TV özelliklerini sunmakta olan ürün, Netflix ikle Youtube gibi platformlara da kolaylıkla bağlanmaktadır. Düşük gecikme özelliğine sahip olan bu televizyon, televizyona oyun konsolunu bağlamak isteyen kullanıcılar için de oldukça kolaylık sağlamaktadır.

en iyi LED TV

2. VESTEL 43F9510 43 inç 108 ekran uydu alıcılı full hd smart LED TV

Kendiliğinden uydu alıcısına sahip olan en başarılı LED TV modellerinin başlarında gelen VESTEL 43F9510 43 inç 108 ekran uydu alıcılı full smart LED TV, hem sade hem de oldukça şık olan tasarımı ile pek çok ortama kolaylıkla uyum sağlamaktadır. Bu ürünün öne çıkmasına sebep olan özelliklerinin başında ise sinema salonu kalitesine sahip ses seviyesini kullanıcılarına sunmasından gelmektedir. Bu sayede evinde oturarak film keyfini yapmak isteyenler için de müthiş anlar yaşatmaktadır. LED TV, 43 inç boyutunda olan geniş ekranı ile 1080p full hd görüntü kalitesi ile de kullanıcılar için oldukça keyifli anlar yaşatmaktadır. Bu ürün, kolay bir şekilde dosya paylaşımı ve internete bağlanma özelliğine sahip olması ile de pratik bir şekilde kullanılabilmektedir.

en iyi LED televizyonlar

3. Yüksek ses kalitesine sahip olan Sunny SN32DAL04 32 inç 81 ekran uydu alıcılı hd ready LED TV

Hem üst düzey görsellik hem de yüksek ses kalitesini sunan Sunny SN32DAL04 32 inç 81 ekran uydu alıcılı hd ready LED televizyon, en başarılı olan LED televizyon modelleri arasında üst sıralarda yerini alıyor. Bas ile tiz sesler arasındaki dengeyi başarılı bir şekilde koruyan bu ürün, sesin gerçeğe en yakın olduğu hali ile de duyulmasına imkan tanımaktadır. 32 inç boyutu ile dar alanlarda bile kolaylıkla sığan ve inceltilmiş ekran çerçevesine sahiptir. Bu sayede de modern bir tasarım sunmaktadır. Başarılı özelliklere sahip olan ve uygun fiyatı ile de ön sıralarda yer alan bir LED TV 'nin sahibi olmak istiyorsanız eğer bu ürüne kesinlikle bir şans tanımalısınız.

en iyi televizyon modelleri

4. Hem televizyon hem de monitör olarak kullanılan Next YE - 40020KT 40 inç 101 ekran uydu alıcılı full hd LED TV

Hem televizyon hem de monitör olarak kullanılan Next YE - 40020KT 40 inç 101 ekran uydu alıcılı full hd LED TV, çok amaçlı olarak kullanılabilmektedir. Bu ürünün sahip olduğu en önemli özellikler arasında full hd görüntü kalitesi sunması vardır. Bu şekilde hem televizyon ekranındaki görseller son derece canlı hem de gerçekçi bir şekilde izlenebilmektedir. 16 milyondan fazla renk desteği sağlayan LED TV, ekranda yer alan her rengin kendi tonunda görünmesini sağlamaktadır. Ürünün A+ enerji sınıfına sahip olması, önemli bir avantajdır. Tam bir fiyat performans ürünü olan bu LED televizyonu severek kullanacağınızdan eminiz.

en iyi LED televizyon modelleri

5. Axen AX32DAB13 - TNR HDR Android Smart D - Dual LED TV

Hem ucuz fiyatlı hem de kaliteli LED televizyon modellerinin arasında en çok tercih edilen Axen AX32DAB13 - TNR HDR Android Smart D - Dual LED TV, kullanım performansı ile de epey bir ilgi görmektedir. Hiçbir şekilde ne donma ne de kasma sorunu meydana gelmeyen bu televizyon, 3 farklı HDMI girişine sahiptir. Bu şekilde hem birbirinden farklı elektronik cihazlar ürüne de kolaylıkla bağlanabilmektedir. WIFI desteği sunan bu ürün, çok pratik bir şekilde internete bağlanarak çok amaçlı olarak da kullanılmaktadır. Hoparlör kalitesi ile de dikkat çeken bu televizyon, mevcut olan her sesin üst düzey bir kalitede duyulmasını sağlamaktadır. Böylelikle de hem film hem de dizi akşamları çok daha keyifli bir hal almaktadır.

en iyi televizyonlar

6. Sıra dışı teknolojisi ile Woon WN32DEG13 - TNR 32 inç hd android smart LED TV

Modern görünümü sayesinde oldukça dikkat çekici olan Woon WN32DEG13 - TNR 32 inç hd android smart LED TV, ayak sistemi sayesinde istenilen her yere kolayca yerleştirilebiliyor ve asma aparatları sayesinde de duvara monte edilebiliyor. HDMI, USB ile PC girişlerine de sahip olan bu ürün, farklı akıllı cihazlar ile de uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Böylelikle pek çok sayıda resim, video, oyun ya da filmi televizyon ekranında oynatabiliyor. Kişiselleştirilebilir menü özelliğine sahip olması, sevilen program ile kanallara kolay bir şekilde ulaşmanıza olanak tanır. Bu ürünün en önemli özellikleri arasında ise gerçek ekran yenileme hızına sahip olması yer almaktadır. Böylelikle ürün, izleyicilere de donma sıkıntısı yaşatmamaktadır.

en iyi LED televizyonlar

7. Şık ve ince tasarıma sahip Grundig GEF 5900 B 43 inç 109 ekran full hd uydu alıcılı LED TV

Hem ev hem de ofis için en iyi ve en uygun olan televizyon önerilerinin arasında bulunan Grundig GEF 5900 B 43 inç 109 ekran full hd uydu alıcılı LED TV, son derece şık ve sade olan tasarımı ile göz alıyor. İnce yapısı ile de çok zarif bir görünüm sunan bu televizyon, akıllı tasarımı sayesinde de 43 inç boyutundaki ekranı ile yalnızca 109 cm'lik bir yer kaplamaktadır. Yüksek ses kalitesi özelliği olan bu ürün, yayınların en net ses kalitesinde duyulmasını sağlamaktadır. Ürünün sahip olduğu bir diğer önemli özelliği ise dahili uydu alıcısının olmasıdır. Seyir keyfinize keyif katacak ve izlemeye doyamayacağınız bu televizyona kesinlikle bir göz atmanız gerekiyor.

en iyi LED televizyon modelleri

8. Gerçekçi renk kalitesi ile Samsung 32 inç T5300 hd smart TV

En iyi LED televizyon modellerinin arasında yer alan Samsung 32 inç T5300 hd smart TV, birbirinden başarılı özellikleri ile kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Bu televizyonun sahip olduğu PurColor teknolojisi ise görüntü performansını iyileştirerek çok çeşitli sayıda ki renk dengesini sizlere sunuyor. Böylelikle hem gerçekçi hem de sürükleyici bir izleme deneyimini size yaşatıyor. Ürünün sahip olduğu özelliklerin içinde ayrıca tek kumanda desteği de vardır. Bu özelliği ile uydu alıcı ve oyun konsolu gibi farklı ürünler tek bir televizyon kumandası aracılığı ile yönetilebilmektedir. Microsoft Office 365 desteği ile de evden çalışmayı sevenler için çok büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

DİĞER TERCIH REHBERI HABERLERİ

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal