26.02.2024-11:20 (Son Güncelleme:26.02.2024-11:20)


1

Babası Mehmet Ali Erbil için “Bana babalık yapmadı” diyen ve onun genç kadınlarla beraber olmasından rahatsızlığını dile getiren Yasmin Erbil, babasıyla barıştı ancak fikrini değiştirmedi.



2

Yasmin Erbil bir röportajında Mehmet Ali Erbil için “Bana babalık yapmadı” demiş, ünlü şovmenin kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan’la evlenip çocuk yapmasından da rahatsız olduğunu dile getirmişti.



3

Yasmin Erbil gündem olan açıklamalarının ardından babasıyla bir araya gelip barıştı. Önceki gün Bebek’teki Lucca’dan çıkarken görüntülenen Erbil, konuyla ilgili soruları yanıtladı.



4

Yasmin Erbil, babasıyla ilgili açıklamaları için “Ben duygusal boşlukla alakalı konuştum. Yoksa benim babam iyi bir baba” dedi. Erbil, sorular üzerine ünlü şovmenin genç sevgililerinden rahatsız olduğunu da tekrarladı.



5

Genç kadın, evlilik konusunda ise fikrinin değişmediğini söyledi: “Tabii ki genç kız arkadaşlarından rahatsız oluyorum. O da onun hayatı, fazla bir şey diyemiyorum. Evlenmesini istemiyorum. Ben diyeceğimi dedim.”



6

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük torunu yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan’a evlenme teklif etmişti.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR