3. Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali Başarıyla Tamamlandı

3. Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali, ödüllerini sahiplerine verdi. Yerli içerikler arttı ve katılımcılar ödüllerle ödüllendirildi.

05.10.2024-09:36 - (Son Güncelleme: 05.10.2024-09:36) 3. Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali Başarıyla Tamamlandı

3. Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali Ödül Töreni

Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali'nin üçüncüsü, Torun Center'da gerçekleştirilen ödül töreniyle tamamlandı. Törende birçok ödül sahiplerini buldu.

Ödüller ve Kazananlar

Festivalde, 'En İyi Kısa Metraj' ödülü Serdal Altun'un yönettiği 'Kota' filmine verilirken, 'En İyi Senaryo' ödülü Mehmet Kanadlı'nın eserine, 'Mavi Ölüm'e takdim edildi. Ayrıca 'En İyi VFX' ve 'En İyi Uzun Metraj' ödülleri ise 'Restore Point' filmine gitti.

'Ulusal Bilim Kurgu ve Fantastik Sinemaya Katkı Ödülü' bu yıl Müjde Ar'a, 'Uluslararası Bilim Kurgu ve Fantastik Sinemaya Katkı Ödülü' de Dominique Pinon'a verildi.

Festivalin Sürdürülebilir Büyümesi

Sanat yönetmeni Gizem Ertürk, yerli filmlerin uluslararası başarılarını vurgulayarak, festivalin her geçen yıl büyüdüğünü belirtti. Ertürk, 'Öğrencilerin ağırlıkta olduğu şahane yapımlar izledik' dedi. Festival direktörü Filiz Dağ ise, 'Bu sektörün büyümesini sağlamak en büyük amacımız' ifadesiyle sektöre verdikleri desteği vurguladı.

Öne Çıkan Etkinlikler

Ödül töreninin açılışında 'Çocuk Değilim Ben!' adlı müzikli tiyatro gösterimi yapıldı. Festival yönetmeni Atilla Erkmen de ekip çalışmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Törende, Deniz Türkeri'nin 'Dijital Sanatlar ve Yapay Zeka' filmi de gösterildi.

İSTANBUL (AA) - Yaratıcılık ve bilimin bir araya geldiği ve bu yıl 3'üncüsü düzenlenen

İSTANBUL (AA) - Yaratıcılık ve bilimin bir araya geldiği ve bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali"nin ödül töreni Torun Center'da yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal