29 Mayıs Pazar günü otobüs, metrobüs, tramvay ile metro bedava mı? 29 Mayıs 2022 toplu taşıma araçları ücretsiz mi? 29 Mayıs Pazar toplu taşıma sefer açıklaması

29 Mayıs Pazar günü Türk milletinin ulusal zaferlerinin en önemli olaylarından olan İstanbul 'un Fethi kutlanacak. Bu sene 569. yıl dönümünü kutlayacak olan İstanbul 'da toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet verip vermeyeceği de merak edilmektedir. 29 Mayıs Pazar günü İstanbul 'un Fethi kutlamaları için toplu taşıma araçları ücretsiz olacak mı? Yarın İstanbul 'da otobüs, metrobüs, tramvay ile metrolar bedava mı olacak? sorularının yanıtları haberimizde..

28.05.2022-16:08 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-16:08) 29 Mayıs Pazar günü otobüs, metrobüs, tramvay ile metro bedava mı? 29 Mayıs 2022 toplu taşıma araçları ücretsiz mi? 29 Mayıs Pazar toplu taşıma sefer açıklaması

29 Mayıs 2022 Pazar gününde İstanbul toplu taşıma araçları bedava mı olacak? Yarın İstanbul 'da otobüs, metrobüs, tramvay ile metrolar ücretsiz mi hizmet verecek? sorularının cevapları İstanbul halkı tarafından merak edilerek araştırılmaktadır. Bu sene 569. yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutlayacak olan İstanbul 'un Fethi nedeni ile Marmaray ulaşımları da halka ücretsiz olarak hizmet edecek. 29 Mayıs 2022 Pazar günü İstanbul toplu taşıma araçları ücretsiz mi sorusunun cevabı haberimizde..

29 Mayıs 'ta otobüs, metrobüs, tramvay, metro bedava mı

29 Mayıs 2022 Pazar günü İstanbul 'da toplu taşıma seferleri bedava olacak mı?

İstanbul 2da toplu taşıma seferlerinin İstanbul 'un Fethinin 569. yıl dönümü olmasından dolayı yarın toplu taşıma araçları ücretsiz olarak sefer yapacak. Marmaray da İstanbul 'un Fetih yıldönümünde ücretsiz olarak İstanbul 'lu vatandaşlar tarafından kullanılabilecek.

29 Mayıs Pazar günü İstanbul'da toplu taşımalar ücretsiz mi

Esenler Belediye Başkanı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkanvekili olan Tevfik Göksu ise bu konu hakkında bir açıklamada bulundu ve açıklamasında '' Aziz İstanbul halkı.. 13 Eylül 2021 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında oy birliği sonucu almış olduğumuz karar neticesinde, 29 Mayıs tarihinde İstanbul 'un Fethi 'nin 569. yıl dönümü olması sebebi ile İstanbul 2daki bütün toplu taşıma araçları ücretsiz olacaktır. Bilgilerinize.. '' şeklinde konuştu. 

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal