26 Suç Kaydı Bulunan Polis Katili Hiç Cezaevine Girmedi: Silahlarla Gösteriş Yapmaya Devam Etti!

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin 26 suç kaydının bulunduğu ve hiç cezaevine girmediği öğrenildi. Geçti'nin sosyal medya hesabından silahlarla olan birçok paylaşımı dikkat çekti.

24.09.2024-12:14 - (Son Güncelleme: 24.09.2024-12:14) 26 Suç Kaydı Bulunan Polis Katili Hiç Cezaevine Girmedi: Silahlarla Gösteriş Yapmaya Devam Etti!

İstanbul'da Dudullu Polis Merkezi'nde motosiklet hırsızlığı suçundan gözaltına alınan ve hakkında 36 ayrı suç kaydı bulunan Yunus Emre G. (19) karakoldan kaçtı. Karakolda görevli polis memurları, kaçan şüpheliyi yakalamak üzere peşine düştü ve kovalamaca başladı.

Kadın Polis Şehit Oldu

Yunus Emre Geçti, uzun süren kovalamacanın ardından yakalandı. Zanlı polis memurunun silahını alarak çevreye ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan kurşunlar polis memuru Şeyda Yılmaz'a isabet etti. Polis memuru Şeyda Yılmaz kurtarılamayarak şehit oldu.

Silahlarla İç İçe

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin sosyal medya hesabında elinde silahla çekilmiş çok sayıda video ve görüntüsü ortaya çıktı. Geçti'nin tüm bu silahları nereden aldığı ve neden yakalanmadığı merak konusu oldu.


19 Yaşında 26 Suç Kaydı Var

Kadın polisi şehit eden Geçti'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar hayrete düşürdü. Geçti'nin çocukluğundan beri sürekli silahlarla iç içe olduğu ve hep kullandığı ortaya çıktı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda 19 yaşındaki Geçti'nin çeşitli suçlardan olmak üzere 26 suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Hiç Cezaevine Girmedi

19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin 26 suç kaydı bulunmasına rağmen hiç cezaevine girmediği dikkat çekti. 

Yunus Emre Geçti'nin bir cinsel taciz, 2 çocuğa cinsel istismar, 2 mala zarar verme, bir hırsızlık, bir gasp, 2 yağma, 2 kasten yaralama, 8 ayrı uyuşturucu kullanma ve bir uyuşturucu ticaretinden  suç kaydı bulunuyor.


Siyah Çöp Poşetiyle Hayvan Aracına Bindirildi

yakalanan şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından siyah çöp poşeti geçirilmiş bir halde kadın polis memurları eşliğinde Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği'ne ait araca bindirilerek Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Polis memurları tarafından elleri arkadan kelepçelenmiş bir halde adliyeye getirilen Yunus Emre Geçti, koridorda tekmelenerek ilerleyebildi. Bir gazetecinin ''Gencecik bir polis memurunu şehit ettin, pişman mısın ?'' sorusuna utanmadan ''Öyle bir şey yok bana saldırdılar'' dedi.

Adliyeye yoğun güvenlik tedbirleri eşliğinde sevk edilen Geçti, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal