24. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Devam Ediyor

Fethiye'de düzenlenen festival, heyecan dolu hava gösterileriyle sürüyor.

25.10.2024-19:25 - (Son Güncelleme: 25.10.2024-19:25) 24. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Devam Ediyor

24. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Devam Ediyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen 24. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, çeşitli heyecan verici gösterilerle dolu üçüncü gününde devam ediyor.

Festivalin Ruhu: Heyecan ve Eğlence

Fethiye Belediyesi'nin öncülüğünde ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle düzenlenen festival, ziyaretçilerine unutulmaz anlar sunmaya devam ediyor. İlk olarak base jump (serbest düşüş), wingsuit (yarasa adam uçuşu) ve akrobasi gösterileri ile izleyicilere adrenalin dolu anlar yaşatıldı.

Gökyüzündeki Büyüleyici Gösteriler

Akrobasi pilotlarının gökyüzündeki yeteneklerini sergilediği bu gösteriler, aksiyon kameraları ile kaydedildi. İzleyiciler, pilotların yaptığı heyecan verici manevralarla adeta büyülendi.

Emniyet Önlemleri Alındı

Bazı pilotlar, gösteri sonrası yedek paraşüt açarak denize iniş yaptı. İnişlerin ardından, pilotlar sahil güvenlik ekipleri ve festival görevlileri tarafından bota alınarak güvenli bir şekilde karaya çıkarıldı.

Fethiye'nin güzellikleri arasında süren bu etkinlik, bölge turizmine de katkı sağlıyor.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 24. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, çeşitli...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 24. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, çeşitli gösterilerle sürüyor. Fethiye Belediyesi öncülüğünde, sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle düzenlenen festivalin üçüncü gününde sunulan base jump (serbest düşüş), wingsuit (yarasa adam uçuşu) ve akrobasi gösterileri izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal