2354 TL ödemeler yapılıyor! E-devletten kontrol edilebilir! 2 gün içinde paralar hesaplara yatırılacak

Her ay hesaplara yatırılan 2354 TL evde hasta kişi bakan vatandaşlar için bir destek amacıyla veriliyor. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? Ödemelerin günleri belli oldu mu? İşte tüm detaylar haberimizde.

13.04.2022-14:29 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-14:29) 2354 TL ödemeler yapılıyor! E-devletten kontrol edilebilir! 2 gün içinde paralar hesaplara yatırılacak

Evinde yaşlı, engelli, bakıma muhtaç yaşlı veya hasta insanlara bakan vatandaşlara belli ödemeler yapılıyor. Ödemelerin her ayın 15inde yapıldığı biliniyor. Peki ödemeler yapılmaya başlandı mı? İşte tüm detaylar haberimizde.

2354 TL ödeme

Her ayın 15'inde yatırılacağı duyurulduğu için ödemelere 2 gün kalmış durumda. İl baz alınarak ödemeler yapılaacağı için il listeleri paylaşılacak. Evinde yaşlı, hasta, engelli kişilere bakan insanlar e-Devlet üzerinden başvuru yapabiliyorlar. Bu ödemeleri Ziraat Bankası aracılığıyla alan vatandaşlar SMS yoluyla da başvuru sonuçlarını sorgulayabilirler. Nisan ayının bakım maaşı henüz yatmadı fakat 15'i ile 30'u arasında yatması bekleniyor.

SMS sorgulaması

Ziraat Bankası üzerinden ödemeleri alıyorsanız SMS aracılığıyla sorgulama yapabilirsiniz. Cep telefonunuzdan BAKİYE yazıp 4747'e kısa mesaj göndererek sonucu öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda e-Devlet sistemine TC kimlik ve şifreniz ile giriş yaparak sorgulama yapabiliyorsunuz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal