2023 Ehliyet sınavları iptal oldu mu, ne zaman yapılacak? MEB’den ehliyet sınavları açıklaması

Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremler sonrası Milli Yas ilan edilmesi sebebiyle pek çok sınav ileri tarihlere ertelenmişti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) düzenlediği sınavlardan olan ehliyet sınavlarının akıbeti ise merak ediliyor. Peki 2023 Ehliyet sınavları iptal oldu mu, ne zaman yapılacak? İşte son gelişmeler...

13.02.2023-17:30 - (Son Güncelleme: 13.02.2023-17:30) 2023 Ehliyet sınavları iptal oldu mu, ne zaman yapılacak? MEB’den ehliyet sınavları açıklaması

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremlerinin ardından tüm Türkiye’de 7 günlük Milli Yas ilan edilmiş ve bu kapsamda pek çok sınav ileri bir tarihe ertelenmişti. Motorlu taşıtlar sürücü kursuna katılan kişilerin girdiği e-sınavların ne zaman yapılacağı ise merak edilen konular arasında yer alırken Milli Eğitim Bakanlığı’ndan konu hakkında resmi bir açıklama yapıldı. Peki 2023 Ehliyet sınavları iptal oldu mu, ne zaman yapılacak?

2023 Ehliyet sınavları iptal oldu mu, ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yaptığı açıklamada, 7-12 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan ehliyet e-sınavlarının Milli Yas nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. 

MEB Ehliyet E Sınav

MEB’in açıklamasında ülke genelinde e-Sınav merkezlerinde yapılacağı duyurulan motorlu taşıt sürücülüğü ile mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında yapılan ustalık, kalfalık ve amatör telsizcilik gibi sınavların tümünün daha sonra gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ehliyet sınavlarının ne zaman gerçekleşeceği henüz netleşmedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal