2022 CTE açık cezaevi izinleri bitti mi, ne zaman bitecek? Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? 2022 CTE açık cezaevi izinlerinde son durum

Açık cezaevlerinde izin süreleri hem mahkumlar hem de mahkum yakınları tarafından yakından takip ediliyor. Pandemi sürecinde Adalet Bakanlığı'nın izin sürelerinde yaptığı değişikliğin ise bitip bitmediği ve ne zaman biteceği de araştırılan konular arasında. Peki, Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? İşte, Adalet Bakanlığı kararları ve 2022 CTE açık cezaevi izinlerinde son durum.

10.03.2022-00:52 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-00:53) 2022 CTE açık cezaevi izinleri bitti mi, ne zaman bitecek? Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? 2022 CTE açık cezaevi izinlerinde son durum

Adalet Bakanlığı, pandemi süreci boyunca açık cezaevi izinleriyle ilgili değişikliğe gitmiş ve izin sürelerinin uzatılmasına karar vermişti. Son olarak 31 Mart tarihli izin uzatma kararını ardından açık cezaevi izinlerinde yeni bir karar alınıp alınmadığı gündemde merak edilmeye başlandı.

Açık Cezaevlerinde izin süreleri uzatıldı mı? 

Açık Cezaevlerinde izin süreleri uzatıldı mı?

5. Yargı Paketi içerisinde yer alan Kovid- 19 izinlerine ilişkin bir maddenin ihdas edilerek izin süresinin 31 Mayıs tarihine kadar uzatılabileceği konusunda verilen bir bilginin ardından mahkum ve mahkum yakınları açık cezaevlerinde izinlerin ne zaman biteceğini ve uzatılıp uzatılmadığına ilişkin ayrıntılı bilgileri öğrenmeye çalıştılar.

Adalet Bakanlığı'na bağlı ceza ve tevkifevleri müdürlüğü tarafından yayınlanan son açıklamada izin sürelerinin 31 Ocak tarihi itibariyle 2ay süreli uzatıldığı ve bundan sonraki izin süreçleri ile ilgili henüz yeni bir karar alınmadığı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal